محمدرضا شیبانی
گناهانمان را cut کنیم ودر پوشهRecycle Bin بیاندازیم
سه شنبه 14 آبان 1392برچسب:, :: 16:4 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

ای یارا یارا جانا جان-محمود کریمی

همه بود و هست من حسین یا بن فاطمه -چهار ضرب-محمود کریمی

نگاهم پر از بارونه-محمود کریمی 

ای نگاهت روشنای کربلا-محمودکریمی

------------------------------

کربلائی جواد مقدم

یا حسین دوای دردم ( شور )

شمع رخ تو دیدیم پروانه شدیم رفت ( شور )

  بازم محرم باز روضه چشماتون ( شور )

اون منم اگه آقاجون تو عاشقات ( شور )

  ببین گریه کن هاتو ببین سینه زن هاتو ( شور )

 

باورم نمیشه آقا بازم سیاهیاتو دیدم ( شور )

اون منم اگه آقاجون تو عاشقات ( شور )

  ببین گریه کن هاتو ببین سینه زن هاتو ( شور )

شد نهان داغ ما شد عیان روضه ها ( شور )

به توکل خالق غمت به توسل اسم اعظمت ( شور )

ارباب منی و دل گشته اسیر ( تک )

 

روضه خون سر مطهر تو شدم ( شور )

غیرت خدایی چه آقایی ( شور )

  دردمو من به تو میگم آخه محرمی ( شور )

  کرب و بلا ای کاش من مسافرت بودم ( شور )

 

یک شنبه 12 آبان 1392برچسب:, :: 18:23 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی
سخنرانی دکتر حسن عباسی درمورد انتظار

 

چهار شنبه 10 مهر 1392برچسب:, :: 17:49 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

همان ابعاد، همان وزن، بدون تغییر بنیادین، اما هنوز هم شکیل!

در کنفرانس سال گذشته اپل، همه چیز حول باریک‌تر و سبک‌تر بودن گوشی بود. اما امسال، هیچ صحبتی پیرامون ابعاد گوشی مطرح نشد، چرا که این گوشی نسبت به مدل قبلی، هیچ تغییری در این زمینه نداشته! ابعاد و وزن گوشی همانیست که در آیفون 5 دیده بودیم. البته می‌توا
ن این تغییر نکردن ابعاد را یک نکته مثبت در طراحی آیفون 5S دانست، چرا که با وجود ارتقای اکثر مشخصات گوشی، هیچ تغییری در ابعاد و وزن گوشی داده نشده که چنین کاری تقریبا فقط از اپل بر می‌آید. در ضمن، فراموش نکنیم که وزن 112 گرمی این گوشی، با اینکه همانند مدل قبلیست ولی هنوز هم جزو سبک‌ترین‌ها در بین دنیای پرچم‌داران کمپانی های مختلف است. قبل‌تر هم دیده بودیم که اپل تقریبا هر دو نسل یک‌بار، تحولی در ظاهر گوشی ایجاد می‌کند و این گوشی هم نسل جدید آیفون یعنی iPhone 6 نیست، بلکه نسل جدید آیفون 5 با نام 5S است، چیزی که پیش‌تر هم در مورد گوشی‌های 3G و 3GS و همچنین 4 و 4S دیده بودیم. می‌توان گفت تقریبا از مدتها پیش، همگان مطمئن بودند که گوشی جدید اپل تغییر ظاهری نخواهد داشت و با همان ظاهر آیفون 5 تولید خواهد شد که این‌چنین نیز شد.

اما در طراحی گوشی، همه چیز هم بدون تغییر نبوده، یک تحول در رنگ که در زمان حیات جابز، شاید آن‌را متصور هم نبودیم. برای اولین بار از ابتدای عمر 6 ساله آیفون‌ها، این گوشی پرطرفدار، جامه طلایی به تن کرد. نمی‌دانیم علت تولید آیفون طلایی چیست، اما می‌توان یکی از دلایل آن‌را فعالیت شرکت‌های مختلف جهت روکش نمودن نسل‌های قبلی آیفون با طلا و استقبال چشم گیر کاربران از آیفون‌های طلایی رنگ دانست. به هر حال، دلیل هر چه که باشد، خروجی خوبی داشته و یک گوشی طلایی و بسیار شیک به خانواده آیفون‌ها اضافه شده. نه یک طلایی پر زرق و برق مانند گوشی‌های Vertu، بلکه یک طلایی ساده و البته شکیل که برازنده آیفون است. یکی دیگر از نکاتی که در مورد رنگ این گوشی می‌توان به آن اشاره نمود، حذف رنگ مشکی از گوشی‌های جدید آیفون است. آیفون 5S، در رنگ‌های سفید/نقره ای، سفید/طلایی و خاکستری/طوسی تولید شده که شاهد خداحافظی با رنگ مشکی هستیم. شاید دلیل حذف رنگ مشکی را نیز بتوان به فاجعه ای که در مورد خش پذیری آیفون 5 های مشکی رخ داده بود مرتبط دانست. از معدود تغییرات دیگر که در ظاهر این گوشی ایجاد شده، وجود فلاش دوتایی در کنار دوربین است که در ادامه، مفصل به آن خواهیم پرداخت.
http://b2b.cbsimg.net/blogs/2012-iphone5-gallery1-zoom.jpeg
در کلید Home هم تغییراتی اعمال شده، که البته تغییرات بیشتر در کارایی آن محسوس است تا در شکل و شمایل آن، اما اصلی‌ترین تغییر، به وجود یک حلقه دور تا دور این کلید و حذف علامت معروف مربعی شکل داخل آن بوده که این یکی را هم در ادامه توضیح خواهیم داد. 



ادامه مطلب ...
سه شنبه 25 تير 1392برچسب:, :: 10:59 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

پرگشایم
خوش دارم که در نیمه های شب در سکوت مرموز آسمان و زمین به مناجات برخیزم. با ستارگان نجوا کنم و قلب خود را به اسرار ناگفتنی آسمان بگشایم. آرام آرام به عمق کهکشانها صعود نمایم، محو عالم بی نهایت شوم  از مرزهای علم وجود  در گذرم و در وادی ثنا غوطه ور شوم و جز خدا چیزی را احساس نکنم



ادامه مطلب ...
یک شنبه 26 خرداد 1392برچسب:, :: 12:15 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

گوشی موبایل سونی اکسپریا ام
مشخصات کلی :
فرم گوشی : ساده - یک سیم کارته - وزن : 115 گرم
پردازنده:
Qualcomm Snapdragon S4 Plus Chipset, Dual-core Krait CPU 1.0GHz
حافظه:
حافظه داخلی 4096 مگابایت مگابایت - حافظه رم 1024 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی:
3G - GPRS - WLAN - GPS - NFC - Bluetooth
صفحه نمایش:
صفحه نمایش لمسی - رنگی خازنی از نوع TFT - اندازه 4.0 اینچ - 854 × 480
دوربین:
5.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری:
سیستم عامل Android نسخه v4.1 JellyBean - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات:
رادیو - هندزفری - قطب نما - باتری 1750 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 498 ساعت - زمان مکالمه 10 ساعت
نام ها ديگر : Sony C1904/C1905 ، Sony C2004/C2005



ادامه مطلب ...

لعنت خدا بر شما

وَإِذَا قِيلَ لَهُ اتَّقِ اللَّـهَ أَخَذَتْهُ الْعِزَّةُ بِالْإِثْمِ ۚ فَحَسْبُهُ جَهَنَّمُ ۚ وَلَبِئْسَ الْمِهَادُ
 ﴿سوره مباركه بقرة - أيه ٢٠٦﴾

و چون به او گویند: از خدا پروا کن، غرور و سرسختی و تعصّب و لجاجت، او را به گناه وا می دارد؛ پس دوزخ او را بس است، و یقیناً بد جایگاهی است.


ترجمه:

1- پاک کردن سوریه و عراق از مشرکین {پیروان} علی‌بن ابیطالب مهمتر از پاک کردن فلسطین از یهودیان است
ما نوادگان معاویه هستیم ای رافضی‌ها {منظور شیعیان}

2- و قبر علی بی ابی طالب را نبش خواهیم کرد ان شا الله و مهدی را از سردابه خارج می‌کنیم و اون را می‌کشیم. این یک تهدید نیست بلکه پیمانی است که ما با شما رافضی‌ها بسته‌ایم

3- آرزو دارم قبر زینب را هم نبش کنم.

 و ان عدتم عدنا!!!!

 

 

خیلی از کاندیداها مدعی هستند ستادهایشان مردمی است ، اما واقعا مردمی است یا تنها در هیاهوی انتخابات لفظ مردم را یدک می کشند؟

ستاد مردمی یعنی با یک عده دغدغه مند از وقت و کار و زندگی شان بزنند تا بتوانند با کلی دوندگی جایی را جور کنند برای ستاد ، اما تازه اول مشکلات است . جور کردن میز و صندلی ، بنرها ، پوسترها ، سیستم صوتی و ... هزار تای از این ها ... در ضمن شما پول هم نداری که هر جور دلت خواست ریخت و پاش کنی!

ستاد مردمی یعنی همین ...

به نظر شما ستاد کدام کاندیداها مردمی است ؟ خیلی فکر نکنید کافی است ببینید .

 

 

 



ادامه مطلب ...
چهار شنبه 15 خرداد 1392برچسب:, :: 11:6 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

بسم الله الرحمن الرحیم

تِلْکَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِینَ لَا یُرِیدُونَ عُلُوًّا فِی الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِینَ
آن سراى آخرت را براى کسانى قرار مى‏دهیم که در زمین خواستار برترى و فساد نیستند و فرجام [خوش] از آن پرهیزگاران است (قصص، ۸۳)

معتقدین به حضور دکتر سعید جلیلی درانتخابات ریاست جمهوری برمبنای طرفداری ازکاندیدای اصلح به عرصه انتخابات ورود می کنند و اعتقاد دارند با شیوه های صحیح، کم هزینه و آگاهی بخش تبلیغاتی و دوری ازاسراف و تبذیر و لابی های فساد خیزپشت پرده می توان مقبولیت کاندیدای اصلح را نیز بدست آورد. براین اساس رأی آوردن وانتخاب شدن درانتخابات ریاست جمهوری دردرجه دوم اهمیت قرار داشته و آنچه مهمتر است، به پیش بردن اهداف نظام اسلامی، فرهنگ مشارکت سالم سیاسی، اصلاح فرهنگ انتخابات و طرح گفتمان و شعارهای اصیل انقلاب اسلامی است.

دراین راستا توجه دوست‌داران حضور آقای جلیلی در انتخابات را به چند توصیه کاربردی جلب می کنیم. این توصیه ها بر مبنای مشی انتخاباتی دکتر سعید جلیلی دردو انتخابات مجلس ششم و هفتم درسال های ۱۳۷۸ و ۱۳۸۲ درحوزه انتخابی مشهد مقدس و ملاحظات ایشان تنظیم شده است. بدیهی است رعایت این روش تبلیغاتی به معنای اعتقاد به ارزش های اصیل انقلاب اسلامی و حمایت ازدکتر سعید جلیلی است و تخطی ازآن به منزله خروج ازجرگه طرفداران ایشان است. همه برادران هم سنگر درستادهای مردمی دکتر سعید جلیلی موظف به صیانت ازاین اصول و تذکر کج رویها و غفلت‌های احتمالی هستند.

۱- رعایت کامل قانون تبلیغات انتخاباتی جمهوری اسلامی ایران و التزام عملی به آن برهمگان واجب است.

۲ – چاپ عکس های بزرگ، رنگی، فریبنده و پرهزینه و نصب و الصاق آنها ممنوع می باشد.

۳- چاپ هرگونه عکس و پوستر بدون داشتن محتوا به تنهایی ممنوع می باشد. (موارد محتوایی پیشنهادی: سخنان امام خمینی و رهبر معظم، ویژگی ها، نظرات، گفتمان ها، زندگی نامه کامل، نظرات بزرگان و علما و … درباره دکتر جلیلی است.)

۳- اثبات دکتر جلیلی با نفی دیگران حاصل نمی شود. هرگونه تهمت، غیبت، پرخاش، توهین و تولید هرگونه محصولات تبلیغیِ تخریبی نسبت به دیگر کاندیداهای انتخاب ممنوع می باشد.

۴- هرگونه تبلیغات بدون محتوا، اغوا کننده، تحکم آمیز و متکی به وعده های بی اساس ممنوع می باشد.

۵- اصول تبلیغات ستادهای دکتر جلیلی به جای هزینه‌های گزاف و غرق شدن در فضاهای نخبه زده باید به ارتباط گیری مستقیم با مردم و تمرکز بر استفاده از پتانسیل‌هایی چون مساجد، هیئات، تکایا و حسینیه‌ها اختصاص یابد. گفتنی است این الگو بر مبنای تبلیغاتی شهید دیالمه استوار است.

۶ – در روش‌های دعوتی از جمله جمع آوری طومار و … و تبلیغات انتخاباتی دکتر سعید جلیلی رعایت حق الناس، عدم تخریب سیمای شهری و حفظ محیط زیست لازم می باشد.

ستاد مرکزی حیات طیبه – شورای هماهنگی ستادهای مردمی دکتر سعید جلیلی

شنبه 11 خرداد 1392برچسب:, :: 8:11 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

 

پویش میلیونی حامیان دکتر جلیلی در سراسر کشور متعلق به افرادی است که یا از طریق بیانیه از
 
ایشان حمایت نموده و یا با ارسال «مشخصات و شهر یا استان محل فعالیت» به شماره پیامک ۳۰۰۰۱۷۸۲۶۶۶۶۶۶
 
طومار پیامکی دعوت از دکتر جلیلی را امضا کرده اند. در صورتی که سابقا از یک طریق از دو راه ذکر
 
شده اقدام به امضای طومار ایشان نموده‌اید نیازی به حمایت مجدد از طریق ارسال نام یا ارسال پیامک
 
نیست.

 



ادامه مطلب ...

به گزارش سایت حیات طیبه برنامه اقتصادی دکتر جلیلی برای اداره دولت بعدی منتشر می شود. این برنامه را می توانید از لینک زیر دانلود نمایید.

لینک دانـــــــــــــلــود

توجه:این فایل بصورت PDFمی باشد.

چهار شنبه 8 خرداد 1392برچسب:, :: 12:51 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

ــبنام حقــ

بسم الله الرحمن الرحیم
محضر مبارک خواهران و برادران مومن و انقلابی
با تبریک میلاد با سعادت امام جواد علیه السلام و در آستانه طلوع خورشید علوی علیه السلام در خانه ربوبی، با فروتنی و تواضع در برابر عظمت ملت بزرگ ایران به ویژه خانواده های معظم شهدا ، جانبازان و ایثارگران ، اکنون که در آستانه ورود به انتخاباتی حماسی قرار گرفته ایم ، لازم دانستم نکاتی را به محضر شما ، عرضه نمایم.
 
انقلاب اسلامی میراث گرانسنگ امام المجاهدین و قدوه السالکین خمینی کبیر رضوان الله تعالی علیه و ودیعه ای الهی است و همه ما موظف به حفظ و پاسداشت آن هستیم. انقلاب ما اکنون در مصاف با مستکبران در مرحله ای حساس قرار گرفته است.دشمنان دین خدا تمام توان خود را برای به زانو در آوردن این انقلاب به میدان آورده اند و از هیچ تلاشی در به عقب راندن و مهار این نهضت الهی مضایقه نکرده و نمیکنند. از دشمنی دشمن ، تعجبی نیست.
 
اما خوش خیالی برخی از دوستان که مشت چدنی را در زیر دستکش مخملین دشمن نمیبینند و با توهم حل منازعات ، سیاست لبخند را توصیه میکنند ویا دیگرانی که چسبندگی به قدرت تحلیل هایشان را به انحراف کشانده و یا کسانی که درگیر و دار انانیت ، بیراهه را به جای مسیر اصلی گرفته اند ویا آنانی که حزب گرایی را به جای اصولگرایی واقعی مبنا قرار داده اند، جای تعجب دارد که در این کشمکش حق و باطل ، به جای منافع ملی و مصلحت نظام ، جور چین دشمن را تکمیل میکنند و در جستجوی قدرت ، هر کاری را مجاز میشمرند .
 در چنین شرایطی بصیرت ، درک صحیح از شرایطی که در آن به سر میبریم ، از خود گذشتگی ، اعتماد به مردم و رهبری الهی این انقلاب و از همه بالاتر ایمان به خدا ، بالاترین سرمایه های ما هستند.
 
موسم کنونی ، موسم لجاجت ، تصمیم گیری های فردی ، بی توجهی به مصالح کشور و بی اعتنایی به وظیفه همگانی در دفاع از این نظام مقدس نیست ، ولو این اهمال ها به خیال عمل به تکلیف و با پوشش ادای دین به وطن باشد.
 
همه ما موظفیم همصدا و همگام در برابر فتنه آفرینی فتنه گران و انحراف منحرفان قیام کنیم و نگذاریم این انقلاب برخلاف وصیت امام رضوان اله تعالی علیه به دست نااهلان و نامردمان بیفتد.قبلا هم گفته بودم حضور من در این انتخابات گفتمانی است و رقابت درون گفتمان انقلاب اسلامی را نا صواب میدانم. برهمین اساس ضمن تشکر از همه عزیزانی که در سراسر کشور نسبت به این جانب ابراز محبت و بزرگواری نموده اند به خصوص دانشگاهیان ، نخبگان ، خانواده های معظم شهدا و ایثارگران ، علمای اعلام و به ویژه حضرت علامه آیه الله مصباح یزدی دامت برکاته ، با توجه به حضور قطعی برادر انقلابی و مومن جناب آقای دکتر جلیلی ، با کسب نظرمشورتی از جبهه پایداری انقلاب اسلامی ، برای دفاع از گفتمان امید ، عدالت و استقامت ،این جانب با انصراف از داوطلبی در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری ، حمایت خود را از جناب آقای دکتر جلیلی اعلام میدارم. این حمایت برای دفاع یک پارچه از گفتمان انقلاب اسلامی است و به ایشان دعا میکنم تا انشالله همواره در همین خط اصیل در تمسک به اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله ، با رهبری ولی امر مسلمین جهان حضرت آیه الله العظمی امام خامنه ای ادام الله ظله العالی و همراه با روحانیت متعهد دامت برکاتهم باقی بمانند و بتوانند خدمتگزار خوبی برای این مردم مومن و نجیب باشند.
 
وما توفیقی الا بالله علیه توکلت و الیه انیب
 
دکتر کامران باقری لنکرانی

دو شنبه 28 اسفند 1391برچسب:, :: 10:45 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی
در بهاری که پر از معجزه و احساس است
هفت سینم ، سین سیمای تو را کم دارد
سال نو مبارک
*
*
سال نو مبارک
 
توی این روزای آخرسال ٢ تاجمله هست که بایدبگم
١- تشکربرای بودنت درسال گذشته
٢- آرزوبرای داشتنت درسال آینده
(پیشاپیش سال نومبارک)
*
*
خوشابه حال سال 91!
ماه دوازدهمش را دید وعمرش به سررسید!
میترسم عمرم به سر برسد و ماه دوازدهمم راندیده باشم!
اللهم عجل لولیک الفرج
*
*
 
فردا کوه به کوه میرسه ولی پیامک به مقصد نمیرسه
پس از الان نوروزت مبارک
*
*
بر ما سالی گذشت و بر زمین گردشی و بر روزگار حکایتی.
امید آنکه کهنه رفته باشد به نیکویی، و این نو همی آید به شادی.
سال نو مبارک
*
*
دیگه کم کم خونه تکونی ها هم تموم شده..
نوبت رسید به خونه تکونی دل..
قهر ها آشتی کنن..کینه ها رو بریزیم دور..
واقعا خوش به حال کسانی که دلشون رو حسابی تمیز کردن..
 
نوروز دلتون هم مبارک ..!!!
*
*
سال خود را با بهترین ۷سین آغاز کنید:
سلام قولا” من رب الرحیم
سلام علئ موسى و هارون
سلام علئ ابراهیم
سلام علئ نوح فى العالمین
سلام علئ المرسلین
سلام علئ إلیاسین
سلام هی حتى مطلع الفجر
*
*
چقدر جای تو خالی ست کناره سفره هفت سین ، جای خالی ات را با هیچ چیز نمی توان پر کرد !
نوروز مبارک
*
*
آقا تا دیدو بازدید های نوروزی شروع نشده تکلیف ماچ ها رو روشن کنید ، بالاخره باید سه بار ببوسیم یا دوبار ؟
*
*
عید نوروز را به گلهای یاس بهشت آرزوهایم ،پدر و مادر عزیزم که عطرشان پایدار ومهرشان ستودنی است تبریک می گویم ، سال نو مبارک
*
*
نوروز را سپاس میگویم که بهانه ای است برای نکو داشت آنهایی که به یادشان هستیم.
نوروز 92 فرخنده باد
*
*
عشق و بردباری را از بهار بیاموز که چه عاجزانه اشک های خود رابه پای جوانه ها میریزد تا به عشق پاکش پی ببرند
“نوروز باستانی مبارک”
*
*
زندگی “باغی”است؛ که باعشق “باقی” است.
“مشغول دل” باش؛ نه”دل مشغول”.
بیش تر”غصه های ما”؛از“قصه های خیالی ماست.
“پس بدان اگر”فرهاد” باشی؛همه چیز “شیرین”است.
واپسین روزهای اسفند ماهت خوش
*
*
آخرین مدل پیام عاشقانه! سال 92: درحد اوضاع اقتصادی دنیا خرابتم
*
*
حافظ گشوده ام، و چه زیباست فال تو حتما قشنگ میشود امسال حال تو با آن زبان فاخروایرانی اصیل فرخنده باد روز وشب وماه وسال تو
سال نو مبارک
*
*
پروردگارا در روزهای پایانى سال به خواب دوستانم ، آرامش / به بیداریشان، آسایش / به زندگیشان، عافیت / به عشقشان، ثبات / به مهرشان، وفا / به عمرشان، عزت / به رزقشان، برکت / و به وجودشان، صحت عطا بفرما
*
*
بهار ثانیه ثانیه می اید
و اینجا کسی هست که به اندازه شکوفه های بهاری برایت آرزوهای خوب دارد
*
*
 
امیدوارم تو سال جدید موتور آرزو هات پنچر نشه !
عید 92 پیشاپیش مبارک

 



ادامه مطلب ...
دو شنبه 28 اسفند 1391برچسب:, :: 10:45 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی
در بهاری که پر از معجزه و احساس است
هفت سینم ، سین سیمای تو را کم دارد
سال نو مبارک
*
*
سال نو مبارک
 
توی این روزای آخرسال ٢ تاجمله هست که بایدبگم
١- تشکربرای بودنت درسال گذشته
٢- آرزوبرای داشتنت درسال آینده
(پیشاپیش سال نومبارک)
*
*
خوشابه حال سال 91!
ماه دوازدهمش را دید وعمرش به سررسید!
میترسم عمرم به سر برسد و ماه دوازدهمم راندیده باشم!
اللهم عجل لولیک الفرج
*
*
 
فردا کوه به کوه میرسه ولی پیامک به مقصد نمیرسه
پس از الان نوروزت مبارک
*
*
بر ما سالی گذشت و بر زمین گردشی و بر روزگار حکایتی.
امید آنکه کهنه رفته باشد به نیکویی، و این نو همی آید به شادی.
سال نو مبارک
*
*
دیگه کم کم خونه تکونی ها هم تموم شده..
نوبت رسید به خونه تکونی دل..
قهر ها آشتی کنن..کینه ها رو بریزیم دور..
واقعا خوش به حال کسانی که دلشون رو حسابی تمیز کردن..
 
نوروز دلتون هم مبارک ..!!!
*
*
سال خود را با بهترین ۷سین آغاز کنید:
سلام قولا” من رب الرحیم
سلام علئ موسى و هارون
سلام علئ ابراهیم
سلام علئ نوح فى العالمین
سلام علئ المرسلین
سلام علئ إلیاسین
سلام هی حتى مطلع الفجر
*
*
چقدر جای تو خالی ست کناره سفره هفت سین ، جای خالی ات را با هیچ چیز نمی توان پر کرد !
نوروز مبارک
*
*
آقا تا دیدو بازدید های نوروزی شروع نشده تکلیف ماچ ها رو روشن کنید ، بالاخره باید سه بار ببوسیم یا دوبار ؟
*
*
عید نوروز را به گلهای یاس بهشت آرزوهایم ،پدر و مادر عزیزم که عطرشان پایدار ومهرشان ستودنی است تبریک می گویم ، سال نو مبارک
*
*
نوروز را سپاس میگویم که بهانه ای است برای نکو داشت آنهایی که به یادشان هستیم.
نوروز 92 فرخنده باد
*
*
عشق و بردباری را از بهار بیاموز که چه عاجزانه اشک های خود رابه پای جوانه ها میریزد تا به عشق پاکش پی ببرند
“نوروز باستانی مبارک”
*
*
زندگی “باغی”است؛ که باعشق “باقی” است.
“مشغول دل” باش؛ نه”دل مشغول”.
بیش تر”غصه های ما”؛از“قصه های خیالی ماست.
“پس بدان اگر”فرهاد” باشی؛همه چیز “شیرین”است.
واپسین روزهای اسفند ماهت خوش
*
*
آخرین مدل پیام عاشقانه! سال 92: درحد اوضاع اقتصادی دنیا خرابتم
*
*
حافظ گشوده ام، و چه زیباست فال تو حتما قشنگ میشود امسال حال تو با آن زبان فاخروایرانی اصیل فرخنده باد روز وشب وماه وسال تو
سال نو مبارک
*
*
پروردگارا در روزهای پایانى سال به خواب دوستانم ، آرامش / به بیداریشان، آسایش / به زندگیشان، عافیت / به عشقشان، ثبات / به مهرشان، وفا / به عمرشان، عزت / به رزقشان، برکت / و به وجودشان، صحت عطا بفرما
*
*
بهار ثانیه ثانیه می اید
و اینجا کسی هست که به اندازه شکوفه های بهاری برایت آرزوهای خوب دارد
*
*
 
امیدوارم تو سال جدید موتور آرزو هات پنچر نشه !
عید 92 پیشاپیش مبارک

 



ادامه مطلب ...

 

پناهیان در جمع 250 هنری عازم پیاده روی اربعین
توصیف‌ها و پیشنهادهای خواندنی پناهیان برای زائرین پیادۀ اربعین /مژدۀ رسول خدا(ص) به زائرین پیادۀ حسین(ع)
کاروان‌هایی که عازم پیاده‌روی 3 روزۀ اربعین حسینی از نجف تا کربلا هستند، در روزهای آینده سفر معنوی خود را آغاز می‌کنند تا پس از زیارت امیرالمؤمنین(ع) در نجف و 3 روز پیاده‌روی در مسیر 80 کیلومتری نجف تا کربلا، خود را به زیارت اربعین حسینی برسانند.

این روزها کاروان‌ها در حال برگزاری آخرین جلسات توجیهی و هماهنگی خود هستند. در این میان "هیئت دانشجویان و دانش آموختگان و فعالین هنر و رسانه" یا همان «هیئت محبین اهل بیت(ع)» که بیش از 8 سال است با مراسم پرشور دهۀ اول محرم در دانشگاه هنر و سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان در ساعات نزدیک به نیمه شب، شناخته شده است، امسال یک کاروان 250 نفری از دانشجویان، دانش آموختگان و فعالین هنر و رسانه را به پیاده روی 3 روزۀ اربعین حسینی از مسیر نجف-کربلا، اعزام می‌کند.

 

پناهیان

پناهیان در آستانۀ اربعین 91، در جمع این کاروان 250 نفری با خواندن روایات زیبایی از امام صادق(ع) به تشریح ابعاد معنوی و زیبایی‌هایی پیاده روی اربعین پرداخت و پیشنهادهایی هم برای بهره‌برداری بهتر از این پیاده‌روی ارائه کرد.

پناهیان فهرستی از زیباترین انگیزه‌های زوّار اباعبدالله(ع) در کلام امام صادق(ع) را بیان کرد و به بخشهایی از دعای بسیار جالب و مفصل! امام صادق(ع) برای زائرین امام حسین(ع) اشاره کرد. در انتهای روایتی که پناهیان آن را برای مخاطبان خود خواند، آمده است که امام صادق(ع) خطاب به یکی از یاران خود گفت: «زیارت کربلا را از خوف احدی ترک نکن، هر کس از روی ترس، زیارت قبر امام حسین(ع) را ترک کند، بعدها آن‌قدر حسرت خواهد خورد که آرزوی مرگ خواهد کرد. آیا دوست نداری که خداوند تو را در میان گروهی ببینید که رسول خدا(ص) برای آنها دعا می‌کند؟ آیا دوست نداری جزء کسانی باشی که فردا (قیامت) هیچ گناهی نداشته باشی که از او حساب کشیده شود؟ آیا دوست نداری از کسانی باشی که پیغمبر اکرم(ص) با او مصافحه می‌کند؟»

پناهیان با بیان اینکه سفرِ کربلا به خصوص اگر با پای پیاده باشد، سفر پاک‌کنندۀ روح از آلودگی‌هاست، گفت: « لباسِ عزای ما و لباسِ سیاهی که برای عزای امام حسین(ع) در ایام اربعین می‌پوشیم این را به نوعی لباس احرام برای خود ببینیم.»

 

گزارشی از سخنرانی این استاد حوزه و دانشگاه در جمع کاروان هنری‌های عازم پیاده‌روی اربعین را در ادامه می‌خوانید:
 
 
**شمابرای خواندن این متن نیاز به فونت انتظار دارید**

 

 



ادامه مطلب ...

 

عشق یعنی عهد بستن باغدیر.......بارش ابر کرامت در کویر
 
روز غدير.. نسيم عطرآگين نبوت و شميم روح افزاى رسالت و دستاورد همه پيامبران و رسالت‏هاى الهى است. روز غدير.. سرآغاز سيرت هماره جوشان و راه قرآن گويا و كامل كننده دين حنيف و فرجام بخش نعمت‏هاى خداوندى و موهبت‏هاى قدسى است روز غدير.. همان روزى كه پيامبر پس از بازگشت از حجة الوداع (سال 10 هجرى) آخرين خطبه خود را در بدترين شرايط آب و هوايى و وزش بادهاى تند و سوزناك و كارشكنى منافقان و بازيگرى بيماردلان و سخنان نااميد كننده و شايعة پراكنى شايعه سازان و آشوبگرى اوباش خواند! پيامبر در ميان آنان برخاست تا اعلام كند على(ع) وصى او، جانشين او، نايب او و وزير اوست.
 
 
 
  
 
 
 
او داراى ولايت پيامبران و حكومت رسولان و رهبرى حق و حقيقت در ميان مردم است. آنچه رسول خدا (ص) از آن برخوردار بوده على همان را برخوردار است و هر كه پيامبر بر او ولايت و سرپرستى داشت، على نيز سرپرست اوست. منزلت او بسان منزلت پيامبران است و رهبرى و ولايتش مطلق است. هيچ قيد و شرط و مانع و بازدارنده‏اى ندارد. خداوند متعال اين رويداد بزرگ جهانى را چنين معرفى كرده است:
« الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي وَرَضِيتُ لَكُمُ الإِسْلاَمَ دِينًا»
امروز دين شما را برايتان كامل كردم و نعمت خود را بر شما تمام نمودم و اسلام را براى شما (به عنوان) دينى برگزيدم».
آرى روز غدير اين چنين است. روزى كه از آن به عنوان تكامل و بلوغ راه آسمانى و پيام و انديشه حق از زمان آدم ابوالبشر(ع) تا عصر حضرت ختمى مرتبت (ص) ياد مى‏شود. از اين رو روز غدير نه تنها براى مسلمانان - كه همواره براى حق آغوش مى‏گشايند و بر اساس آن زندگى مى‏كنند - روز عيد و شادمانى شد، كه براى ديگر ملّتها نيز به يك روز شناخته شده‏اى تبديل گشت (2) چرا كه غدير از جمله روزهاى خداوند متعال است روزى كه سير تاريخ و مسيل رويدادها را دگرگون كرد.و راز آن در دو چيز است.

 

 



ادامه مطلب ...
سه شنبه 1 آبان 1391برچسب:, :: 4:34 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

هوالحافظ

 

 

نستعلیق:

  

 

 



ادامه مطلب ...
سه شنبه 25 مهر 1391برچسب:, :: 15:30 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

جواب چهل مسئله مشکل از کودکی خردسال

سعد بن عبدا الله حکایت نماید که:

روزی متجاوز بر چهل مسئله مشکل را طرح کردم و تنظیم نمودم تا از سرور و مولایمان در

یافت نمایم.
  

 


از شهر قم به همراه دوستان حرکت نمودیم تا به منزل ایشان رسیدیم و اجازه ورود خواستیم

همین که وارد شدیم دیدم مولایمان همچون ماه شب چهارده در گوشه ای از اتاق نشسته و کودک

خردسالی را که چون ستاره ای درخشان می درخشید را روی زانو نشانده .

امام حسن اشاره فرمودند و ما جلو رفتیم و نشستیم . امام حسن پس از شنید شخنان ومسائل ما به

کودک اشاره کردند و اظهار نمودند :ای فرزندم؛جواب شیعیان خودت را بده .پس کودک لب به

سخن گشود و تمام سوالات ما را یک به یک جواب دادند وبعضی سوالات را بی ان که ما

بپرسیم طرح وپاسخ می دادند. 



ادامه مطلب ...
دو شنبه 24 مهر 1391برچسب:, :: 20:6 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

دانلود ترانه سید علی خامنه ای(یاران سلامت میکند)

تقدیم به رهبر فرزانه انقلاب حضرت امام خامنه ای

برای دانلوداینجاکلیک فرمائید

thank you

 

 

  

یک شنبه 23 مهر 1391برچسب:, :: 14:20 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

سلام علیکم 

همه شما مطالبی رو در مورد شهید حسین فهمیده خوندین

حالا میخوام قسمتی از وصیت نامه کوتاه این شهید براتون بگم.

 

پدرعزيز اگر وصيت نامه من به دستت رسيد وصيت من را گوش كن من را در بهشت زهرا خاك كنيد چون برادرم حسين هم در بهشت زهرا است و مي‌خواهم در كنار برادرم باشم و شما هم راحت‌هستيد شبهاي جمعه مي‌آييد كمي كنار قبر من و كمي كنار قبر برادرم درد دل مي‌كنيد .

برای شادی روح شهداصلوات

شنبه 8 مهر 1391برچسب:, :: 16:25 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

از سري مطالب مربوط به :

غذاهاي سنتي معشور(ماهشهر) 

 

 

 

 
مواد لازم‌:
ماهي‌ صبور: 2 عدد
سبزي‌ پلويي‌: 300 گرم‌

سبزي ماهي شامل : ( گشنيز + شنبليله (خيلي كم كه تلخ نشود )
پياز: 2 عدد متوسط
سير: 1 حبه‌
آب‌ تمر هندي‌: نصف‌ ليوان‌
نمك‌ و فلفل‌ سياه به مقدار لازم
رب‌ گوجه‌فرنگي‌: يك‌ قاشق‌ غذا خوري‌ 

 



ادامه مطلب ...
شنبه 1 مهر 1391برچسب:, :: 11:8 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

هوالطیف 

 

سلام دوستان گلم زندگی راستی چه زود می‌گذرد! انگار همین دیروز بود. وقتی که از مدرسه می‌آمدیم، با بغضی چمبره زده در گلو و کف دستی تاول زده از ترکة آلبالو، و مادر که دلسوزانه به تسلای ما، و یا شاید به دلوجوئی از خودش، با همة دانایی که داشت زمزمه می‌کرد: «بچه جون تو هنوز نمیدونی. از قدیم گفته‌اند چوب معلم گُله هرکی تخوره خُله!»
 
 
 
  
 
واقعا که زندگی راستی چه زود می‌گذرد! انگار همین دیروز بود که مادر با تعجیل و شتابی در قدم‌هایش دست تو را گرفته بود و در درازنای خیابانی آنسوترک محله و خانه کشیده می‌شد و به دنبال خودش می‌کشاندت. دیر شده بود. آنقدر که در خانه دل دل کرده بودی و به دلشورة اولین روز مدرسه پا از پا برنداشته بودی، دیر شده بود.



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 30 شهريور 1391برچسب:, :: 16:15 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

دهه ی مبارک و میمون کرامت و تولد حضرت معصومه (س) و برادر گرامیشان ، اسوه ی بخشش را بر تمامی مسلمین جهان تبریک عرض می نماییم. 

 

 

هه کرامت، دهه اول ماه ذی‌العقده است و آغازش با ولادت حضرت معصومه (علیهااالسلام) و پایانش با ولادت حضرت ابوالحسن علی بن موسی‌الرضا(علیه السلام) می‌باشد. این دهه یادآور بسیاری از مطالب عالی و مفاهیم بلند و سازنده و ارزشمند است. دهه کرامت یادآور لطیف‌ترین علائق و مهر و وفاهای کم‌نظیر یک خواهر نسبت به مقام شامخ و معنوی برادر است.

مهر و وفایی که خواهر مهربان و دلداده را به هجرت وادار نموده و غربت و بیماری و مرگ در فصل جوانی را برای او آسان کرده است.

مهربانی که جز در مورد امام حسین و حضرت زینب (علیهما‌السلام) سابقه ندارد.

دهه کرامت تداعی کننده عزم و قاطعیت و اراده آهنین زنان بزرگ و بانوان والامقام و گرانقدر جهان می‌باشد.
تمام مفاهیم سازنده‌ای که ما در فرهنگ اسلامی داریم در این دهه تداعی می‌شوند چرا که حرم حضرت معصومه و امام رضا (علیهماالسلام) کانون دعا و قرآن و نیایش و ... است.

دهه کرامت یادآور تحول آفرینی بانوان آسمانی است و این که می‌توانند رهبری دل‌های صدها میلیون مسلمان را در طی اعصار عهده‌دار بشوند.

دهه کرامت یادآور زهرا و زینب (سلام‌الله علیهما‌السلام) است.

تمام مفاهیم سازنده‌ای که ما در فرهنگ اسلامی داریم در این دهه تداعی می‌شوند چرا که حرم حضرت معصومه و امام رضا (علیهماالسلام) کانون دعا و قرآن و نیایش و ... است.
دهه کرامت یادآور تمام خوبی‌هاست. و یادآور جمال انسانی است.

 



ادامه مطلب ...
چهار شنبه 8 شهريور 1391برچسب:, :: 11:7 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی
رویداد بزرگی که جهان انتظار آن را می کشید نزدیک شده است و جنود شیطان در رؤیای فرمانروایی جهانی با دست خویش تدارک نابودی خود را مهیا می سازند.
رویداد بزرگی که جهان انتظار آن را می کشید نزدیک شده است و جنود شیطان در رؤیای فرمانروایی جهانی با دست خویش تدارک نابودی خود را مهیا می سازند.
 
نزدیک به نیمی از مردم آمریکا دارای اعتقادات اوانجلیستی (مسیحیت صهیونیست ) می باشند و آرماگدون (جنگ آخر الزمان) را انتظار می کشند .

 



ادامه مطلب ...
شنبه 4 شهريور 1391برچسب:, :: 9:11 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

السّلام عليكم و رحمةاللّه‌
بسم‌اللّه‌الرّحمن‌الرّحيم‌

و الحمد للّه ربّ العالمين. احمده و استعينه و استغفره و اتوكّل عليه و اصلّى و اسلّم على حبيبه و نجيبه و خيرته فى خلقه و حافظ سرّه و مبلّغ رسالاته بشير رحمته و نذير نقمته سيّدنا و نبيّنا ابى‌القاسم المصطفى محمّد و على ءاله الأطيبين الأطهرين المنتجبين الهداة المهديّين سيّما بقيّةاللّه فى الأرضين. و صلّ على ائمّة المسلمين و هداة المستضعفين و حماة المؤمنين.

همه‌ى برادران و خواهران عزيز را دعوت ميكنم به رعايت تقواى الهى؛ و تبريك عرض ميكنم عيد سعيد فطر را، كه روز رحمت است، روز مغفرت است، روز اجر و پاداش است براى مؤمنين، براى نيكوكاران، براى كسانى كه براى خدا و در راه خدا عملى انجام دادند و حركتى كردند و دلهاى خود را به خداى رحيم و غفور نزديك كردند. خدا را شكر ميكنيم كه يك بار ديگر، يك ماه رمضان ديگر و يك عيد فطر ديگر را نصيب ما كرد؛ بايد اين نعمت الهى را قدر بدانيم.

بحمداللّه ماه رمضان امسال، آنطورى كه انسان از خبرها در گوشه و كنار ميشنيد يا مشاهده ميكرد، ماه رمضان مباركى بود؛ دلها متوجه خدا، متوجه حقيقت و معنويت، قشرهاى مختلف مردم در اجتماعات دينى، در تلاوت قرآن، در شبهاى مبارك و پر خير و بركت قدر، با توسل خود، با دعاى خود، فضاى معنوىِ مؤثر و ماندگارى را در كشور به وجود آوردند؛ اين را بايد مغتنم شمرد و بر توفيق آن، خداى متعال را سپاسگزارى كرد.

همچنين مردم در يك بعد ديگر قضيه، كه نگاه به مسائل دنياى اسلام و مسائل امت اسلامى است، از خود حركت نمايان و درخشانى را نشان دادند و آن، حركت روز قدس بود؛ يادگار بزرگ امام را گرامى داشتند، از ملت مظلوم فلسطين و از يك مسئله‌ى اساسى و مهم دنياى اسلام جانبدارى و حمايت كردند؛ در هواى گرم، با دهان روزه، در راهپيمائى حضور پيدا كردند؛ كه جاى سپاسگزارى دارد. از همه‌ى ملت ايران سپاسگزارى ميكنيم به خاطر اين حركت بجا و بموقع، كه بلاشك تأثيرات بزرگى در دنياى اسلام خواهد داشت؛ ان‌شاءاللّه.

امسال ملتهاى ديگر هم با ملت ايران بيش از سالهاى قبل هماهنگى و هماوائى داشتند. در برخى از كشورها كه تسلط و سيطره‌ى بازماندگان رژيمهاى طاغوتى مانع ميشد از اينكه مردم احساسات خود را در مورد فلسطين بروز بدهند، امسال بحمداللّه مردم توانستند در آن كشورها هم وارد ميدان شوند؛ و اين جريانى است كه ان‌شاءاللّه ادامه خواهد داشت. بايد از خداى متعال بخواهيم كه عبادات مردم عزيز را در اين ماه، با قبول خود و لطف ويژه و خاص خود، ارزش و اعتبار ببخشد؛ همچنان كه در دعاى صحيفه‌ى سجاديه آمده است: «يا من يجتبى صغير ما يتحف به و يشكر يسير ما يعمل له ... يا من يدنو الى من دنا منه و يا من يدعو الى نفسه من ادبر عنه».(1) اين دعائى است كه امام سجاد (عليه‌السّلام) در مثل امروزى - روز عيد فطر - آن را ميخواندند و تعليم دادند كه بخوانند.
          

 

  

 


يك گام به سمت خدا برداريد، خداى متعال شما را به خود نزديك ميكند. آن كسانى كه به حقيقت، به معنويت، به خدا و به دين پشت كرده‌اند، خداى متعال از روى رأفت و رحمت، آنها را دعوت ميكند و فرا ميخواند؛ اين لطف و رحمت الهى است. جوانهاى عزيزمان نورانيتهائى را كه در اين ماه به دست آوردند، ان‌شاءاللّه براى خود حفظ كنند؛ اين ذخيره را براى تمام طول عمر و لااقل براى اين يك سال تا عيد فطر آينده و تا ماه رمضان آينده، براى خود نگه دارند. انس با قرآن را، توجه به خدا را، ذكر را، حضور در صحنه‌هائى كه خداى متعال دوست ميدارد بندگانش در آن صحنه‌ها حضور پيدا كنند - چه صحنه‌هاى مربوط به درون خود ما، چه آنچه كه مربوط به گستره‌ى دنياى اسلام و جامعه‌ى ما و امت اسلامى است - براى خود نگه داريم، حفظ كنيم؛ و خداى متعال هم بركت خواهد داد.

پروردگارا! رحمت و بركت خود را بر اين ملت و بر همه‌ى امت مسلمان نازل بفرما. پروردگارا! اين ملت عزيز را و همچنين امت اسلامى را بر دشمنانشان پيروز كن. پروردگارا! اين رابطه‌ى معنوى و قلبى ما با معنويت را، با روحانيت حقيقى را، روزبه‌روز بيشتر بفرما.

بسم‌اللّه‌الرّحمن‌الرّحيم‌
قل هو اللّه احد. اللّه الصّمد. لم يلد و لم يولد. و لم يكن له كفوا احد.(2)
 



ادامه مطلب ...
چهار شنبه 18 مرداد 1391برچسب:, :: 1:42 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی
«قدر» در لغت به معناى اندازه و اندازه‏گیرى است. «تقدیر» نیز به معناى اندازه‏گیرى و تعیین است. اما معناى اصطلاحى «قدر»، عبارت است از ویژگى هستى و وجود هر چیز و چگونگى آفرینش آن به عبارت دیگر، اندازه و محدوده وجودى هر چیز، «قدر» نام دارد.
بنابر دیدگاه حكمت الهى، در نظام آفرینش، هر چیزى اندازه‏اى خاص دارد و هیچ چیزى بى‏حساب و كتاب نیست. جهان حساب و كتاب دارد و بر اساس نظم ریاضى تنظیم شده، گذشته، حال و آینده آن با هم ارتباط دارند.
استاد مطهرى در تعریف قدر مى‏فرماید: « ... قدر به معناى اندازه و تعیین است... حوادث جهان ... از آن جهت كه حدود و اندازه و موقعیت مكانى و زمانى آنها تعیین شده است، مقدور به تقدیر الهى است.» پس در یك كلام، «قدر» به معناى ویژگى‏هاى طبیعى و جسمانى چیزهاست كه شامل شكل، حدود، طول، عرض و موقعیت‏هاى مكانى و زمانى آنها مى‏گردد و تمام موجودات مادى و طبیعى را در برمى‏گیرد.
این معنا از روایات استفاده مى‏شود؛ چنان كه در روایتى از امام رضا علیه السلام پرسیده شد: معناى قدر چیست؟ امام فرمود: «تقدیر الشى‏ء، طوله و عرضه»؛ «اندازه‏گیرى هر چیز اعم از طول و عرض آن است.» و در روایت دیگر، این امام بزرگوار در معناى قدر فرمود: «اندازه هر چیز اعم از طول و عرض و بقاى آن است.»
در این شب تمام حوادث سال آینده به امام هر زمان ارائه مى‏شود و وى از سرنوشت خود و دیگران با خبر مى‏گردد. امام باقر علیه السلام مى‏فرماید: «انه ینزل فى لیلة القدر الى ولى الامر تفسیر الامور سنةً سنةً، یؤمر فى امر نفسه بكذا و كذا و فى امر الناس بكذا و كذا؛ در شب قدر به‏ ولى امر (امام هر زمان) تفسیر كارها و حوادث نازل مى‏شود و وى درباره خویش و دیگر مردمان مأمور به دستورهایى مى‏شود.»
 
 
 
   
 
 
بنابراین، معناى تقدیر الهى این است كه در جهان مادى، آفریده‏ها از حیث هستى و آثار و ویژگى‏هایشان محدوده‏اى خاص دارند. این محدوده با امورى خاص مرتبط است؛ امورى كه علت‏ها و شرایط آنها هستند و به دلیل اختلاف علل و شرایط، هستى، آثار و ویژگى‏هاى موجودات مادى نیز متفاوت است. هر موجود مادى به وسیله قالب‏هایى از داخل و خارج، اندازه‏گیرى و قالب‏گیرى مى‏شود. این قالب، حدود، یعنى طول، عرض، شكل، رنگ، موقعیت مكانى و زمانى و سایر عوارض و ویژگى‏هاى مادى آن به شمار مى‏آید. پس معناى تقدیر الهى در موجودات مادى، یعنى هدایت آنها به سوى مسیر هستى‏شان است كه براى آنها مقدر گردیده است و در آن قالب‏گیرى شده‏اند.
اما تعبیر فلسفى قدر، اصل علیت است. «اصل علیت همان پیوند ضرورى و قطعى حوادث با یكدیگر و این كه هر حادثه‏اى تحتّم و قطعیت ضرورى و قطعى خود و نیز تقدّر و خصوصیات وجودى خود را از امرى یا امورى مقدم بر خود گرفته است.
اصل علیت عمومى و نظام اسباب و مسببات بر جهان و جمیع وقایع و حوادث جهان حكمفرماست و هر حادثى، ضرورت و قطعیت وجود خود و نیز شكل و خصوصیت زمانى و مكانى و سایر خصوصیات وجودى‏اش را از علل متقدمه خود كسب كرده است و یك پیوند ناگسستى میان گذشته و حال و استقبال میان هر موجودى و علل متقدمه او هست.»
اما علل موجودات مادى تركیبى، فاعل و ماده و شرایط و عدم مانع است كه هر یك تأثیر خاص بر آن دارند و مجموع این تأثیرها، قالب وجودى خاصى را شكل مى‏دهند. اگر تمام این علل و شرایط و عدم مانع، كنار هم گرد آیند، علت تامه ساخته مى‏شود و معلول خود را ضرورت و وجود مى‏دهد كه از آن در متون دینى به «قضاى الهى» تعبیر مى‏شود. اما هر موجودى با توجه به علل و شرایط خود قالبى خاص دارد كه عوارض و ویژگى‏هاى وجودى‏اش را مى‏سازد و در متون دینى از آن به «قدر الهى» تعبیر مى‏شود.
پس شب قدر شبى است كه:
1. قرآن در آن نازل شده است.
2. حوادث سال آینده در آن تقدیر مى‏شود.
3. این حوادث بر امام زمان - روحى فداه - عرضه و آن حضرت مامور به كارهایى مى‏گردد.

«قدر» در لغت به معناى اندازه و اندازه‏گیرى است. «تقدیر» نیز به معناى اندازه‏گیرى و تعیین است. اما معناى اصطلاحى «قدر»، عبارت است از ویژگى هستى و وجود هر چیز و چگونگى آفرینش آن به عبارت دیگر، اندازه و محدوده وجودى هر چیز، «قدر» نام دارد.

پس با جمع آیات سه گانه بالا روشن مى‏شود:
1. قرآن در ماه رمضان نازل شده است.
2. قرآن در شبى مبارك از شب‏هاى ماه مبارك رمضان نازل شده است.
3. این شب، در قرآن شب قدر نام دارد.
4. ویژگى خاص این شب بر حسب آیات سوره مباركه دخان دو امر است:
الف. نزول قرآن.
ب. هر امر حكیمى در آن شب مبارك جدا مى‏گردد.
اما سوره مباركه قدر كه به منزله شرح و تفسیر آیات سوره مباركه «دخان» است، شش ویژگى براى شب قدر مى‏شمارد:
الف. شب نزول قرآن است (إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ).
ب. این شب، شبى ناشناخته است و این ناشناختگى به دلیل عظمت آن شب است ( وَ ما أَدْراكَ ما لَیْلَةُ الْقَدْرِ).
ج. شب قدر از هزار ماه بهتر است. (لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ).
د. در این شب مبارك، ملائكه و روح با اجازه پروردگار عالمیان نازل مى‏شوند (تَنَزَّلُ الْمَلائِكَةُ وَالرُّوحُ فِیها بِإِذْنِ رَبِّهِمْ) و روایات تصریح دارند كه آنها بر قلب امام هر زمان نازل مى‏شوند.
ه. این نزول براى تحقق هر امرى است كه در سوره «دخان» بدان اشاره رفت (مِنْ كُلِّ أَمْرٍ) و این نزول - كه مساوى با رحمت خاصه الهى ‏بر مومنان شب زنده‌دار است - تا طلوع فجر ادامه دارد (سَلامٌ هِیَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ).
و. شب قدر، شب تقدیر و اندازه‏گیرى است؛ زیرا در این سوره - كه تنها پنج آیه دارد - سه بار «لیلة القدر» تكرار شده است و این نشانه اهتمام ویژه قرآن به مسئله اندازه‏گیرى در آن شب خاص است.
مرحوم كلینى در كافى از امام باقر علیه السلام نقل مى‏كند كه آن حضرت در جواب معناى آیه «إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیْلَةٍ مُبارَكَةٍ» فرمودند: «آرى شب قدر، شبى است كه همه ساله در ماه رمضان و در دهه آخر آن، تجدید مى‏شود. شبى كه قرآن جز در آن شب نازل نشده و آن شبى است كه خداى تعالى درباره‏اش فرموده است: «فیها یفرق كل امر حكیم؛ در آن شب هر، امرى با حكمت، متعین و ممتاز مى‏گردد.» آنگاه فرمود: «در شب قدر، هر حادثه‏اى كه باید در طول آن سال واقع گردد، تقدیر مى‏شود؛ خیر و شر، طاعت و معصیت و فرزندى كه قرار است متولد شود یا اجلى كه قرار است فرارسد یا رزقى كه قرار است برسد و ... .»

 

 

 

 



ادامه مطلب ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ماه رمضان نهمین ماه از ماه‌های قمری و بهترین ماه سال است. ماه رمضان ماه روزه گرفتن مسلمانان است.
 
واژه رمضان از ریشه «رمض» و به معنای شدت تابش خورشید بر سنگریزه است. می‌گویند چون به هنگام نامگذاری ماه‌های عربی، این ماه در فصل گرمای تابستان قرارداشت، ماه رمضان نامیده شد، ولی از سوی دیگر، «رمضان» از اسماء الهی است. این ماه، ماه نزول قرآن و ماه خداوند است و شب‌های قدر در آن قراردارد. فضیلت ماه رمضان بسیار زیاد و نامحدود است.
 
ماه رمضان ماه خداوند، ماه نزول قرآن و از شریف‌ترین ماه‌های سال است. در این ماه درهای آسمان و بهشت گشوده و درهای جهنم بسته می‌شود و عبادت در یکی از شب‌های قدر بهتر از عبادت هزار ماه است.
 
 
   

 
 
 
رسول خدا (ص) در خطبه شعبانیه خود درباره فضیلت و عظمت ماه رمضان فرموده است: «ای بندگان خدا! ماه خدا با برکت و رحمت و آمرزش به سوی شما روی‌آورده است؛ ماهی که نزد خداوند بهترین ماه‌ها است؛ روزهایش بهترین روزها، شب‌هایش بهترین شب‌ها و ساعاتش بهترین ساعات است.
 

چگونگی رویت هلال ماه نو در ادامه مطلب.......

 



ادامه مطلب ...
چهار شنبه 14 تير 1391برچسب:, :: 10:24 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی
نیمه شعبان اگر چه شرافتش را وامدار مولود خجسته‏اى است که در این روز زمین را با قدوم خویش متبرک ساخته است، اما همه عظمت آن در این خلاصه نشده و در تقویم عبادى اهل ایمان نیز از جایگاه و مرتبه والایى برخوردار است.
 
در روایاتى که از طریق شیعه و اهل ‏سنت نقل شده فضیلت هاى بسیارى براى عبادت و راز نیاز در شب و روز خجسته نیمه ‏شعبان بر شمرده شده است و این خود تمثیل زیبایى است از این موضوع که براى رسیدن به صبح وصال موعود باید شب وصل با خدا را پشت‏ سرگذاشت، و تا زمانى که منتظر، عمر خویش را در طریق کسب صلاح طى نکند نمى‏تواند شاهد ظهور مصلح موعود باشد.
 
 
با توجه به اهمیت فراوانى که در روایات به شب نیمه ‏شعبان‏ داده ‏شده و حتى آن را هم پایه شب قدر شمرده‏اند، در این مجال برخى از روایت هایى را که در بیان مقام و منزلت این شب روحانى وارد شده‏اند مورد بررسى قرار مى‏دهیم. باشد تا خداوند ما را به عظمت این شب مقدس واقف گرداند و توفیق بهره‏ بردارى از برکات آن را عطا فرماید:
 
از پیامبر گرامى اسلام صلى‏الله ‏علیه ‏و آله، در زمینه موضوع محل بحث روایت هاى بسیارى نقل شده که یکى از آنها به این شرح است:
 
« شب نیمه شعبان در خواب بودم که جبرییل به بالین من آمد و گفت: اى محمد! چگونه در این شب خوابیده‏اى؟ پرسیدم: اى جبرییل! مگر امشب چه شبى است؟ گفت: شب نیمه شعبان است. برخیز اى محمد! پس مرا از جایم بلند کرد و به سوى بقیع برد، در آن حال گفت: سرت را بلند کن! امشب درهاى آسمان گشوده مى‏شوند، درهاى رحمت‏ باز مى‏گردند و همه درهاى خشنودى، آمرزش، بخشش، بازگشت، روزى، نیکى و بخشایش نیز گشوده مى‏شوند. خداوند در این شب به تعداد موها و پشم هاى چارپایان - بندگانش را از آتش جهنم- آزاد مى‏کند. امشب خداوند زمان هاى مرگ را ثبت و روزی هاى یک سال را تقسیم مى‏کند و همه آنچه را که در طول سال واقع مى‏شود نازل مى‏سازد. اى محمد! هر کس امشب را با منزه داشتن خداوند (تسبیح)، ذکر یگانگى او (تهلیل)، یاد بزرگى او ( تکبیر)، راز و نیاز با او ( دعا)، نماز، خواندن قرآن، نمازهاى مستحبی (تطوع) و آمرزش خواهى (استغفار) صبح کند، بهشت جایگاه و منزل او خواهد بود و خداوند همه آنچه را که پیش از این انجام داده و یا بعد از این انجام مى‏دهد، خواهد بخشید ... »
.
 
 

 



ادامه مطلب ...
بر روی سر ِستون‌های گرداگرد حیاط مسجد نام اصحاب خاص و اولاد پیامبر و نام بعضی صحابه رسول گرامی اسلام (ص)نوشته شده که مربوط به دوران عثمانی است. نام دوازده امام (ع) نیز در این میان هست . در حیاط دوم مسجد نبوی شریف نام امام زمان (عج) به گونه ای زیبا در کنده کاری وجود داشت که با دقت در آن می شد دید که حاء محمد به یاء مهدی چسبیده و چنین خوانده می شود: ((محمد المهدی حی)) یعنی محمد که ملقب به مهدی است زنده است .
کلمه محمد المهدی به‌گونه ای نوشته شده بود که در میانه آن کلمه حی پنهان و پیدا بود!
 
 
تصویر قدیمی 
 
دولت وهابی عربستان جدیداً این کتیبه را دستکاری کرده و بین یاء و میم فاصله انداخته است و به این صورت کلمه حی را از بین برده است.
 
 
تصویر جدید
 
 
اما زهی خیال باطل:
یریدون ان یطفئو نور الله بافواههم والله متم نوره ولو کره الکافرون
کجاست صوفی دجال فعل ملحدشکل ...... بگو بسوز که مهدی دین پناه رسید

 

شنبه 3 تير 1391برچسب:, :: 12:53 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی
مژده ای دل که دگر سوم شعبان آمد
 
پیک شادی ز بر حضرت جانان آمد
 
مژده ای دل که برای دل غمدیده ما
 
هدهد خوش خبر از نزد سلیمان آمد
 
خیز ای دل تو بیارای کنون بزم طرب
 
که دگر موسم اندوه به پایان آمد
 
مطربا نغمه نو ساز کن و پای بکوب
 
که به ما مژده وصل شه خوبان آمد
 
ساقیا باده بده خود بنما سرمستم
 
زان می‌ای کو به تن خسته ما جان آمد
 
ظلمت و تیرگی شام الم رفت کنون
 
روز شادی شد و خورشید فروزان آمد
 
 
غنچه‌ی دهر در این روز بخندید دگر
 
که به بستان علی نوگل خندان آمد
 
عطر پاشید به بستان که همه عطرآگین
 
سمن و یاسمن و سنبل و ریحان آمد
 
بلبل از لب به ترنم بگشاید نه عجب
 
که به گلذار نبی بلبل خوش خوان آمد
 
گوهری از صدف بحر کرم گشت عیان
 
که به توصیف رخش لولو مرجان آمد
 
نور حق جلوه به برج شرف زهرا کرد
 
بین به این نور که این گونه درخشان آمد
 
وه چه روزی است مبارک ز قدوم شه دین
 
موسم مغفرت و رحمت یزدان آمد
 
روز فرخنده میلاد حسین ابن علی(ع)
 
مژده‌ی خامُشی آتش نیران آمد
 
باعث کون و مکان منشاء ایجاد حسین
 
که وجودش به جهان مفخر انسان آمد
 
مظهر ذات خدا سبط رسول دو سرا
 
نور چشمان علی آن شه مردان آمد
 
حیف و صد حیف که در واقعه کرب و بلا
 
بر تن خسته او ظلم فراوان آمد
 
بر سر عهد و وفا در ره معشوق نگر
 
خود فدا کرد که سالار شهید آن آمد
 
ای غلامان اگرت بار گنه سنگین شد
 
غم مخور چونکه حسین شافع عصیان آمد

 smsدر ادامه مطلب



ادامه مطلب ...
سه شنبه 29 خرداد 1391برچسب:, :: 5:7 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی
یک شنبه 28 خرداد 1391برچسب:, :: 10:51 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

تيم‌هاي فوتبال جمهوري چک و يونان با برتري مقابل لهستان و روسيه به عنوان تيم‌هاي اول و دوم راهي مرحله يک‌چهارم نهايي جام ملت‌هاي اروپا شدند.

 


 

 

 

 

 



ادامه مطلب ...

تيم فوتبال سوئد با شکست برابر انگليس با مسابقات يورو 2012 وداع کرد.

 



ادامه مطلب ...
شنبه 27 خرداد 1391برچسب:, :: 11:29 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

تيم ملي فرانسه با برتري برابر اوکراين در صدر جدول گروه چهار ايستاد.

 


ديدار 2 تيم اوکراين و فرانسه در چارچوب يورو 2012 از ساعت 20.30 به وقت تهران و با قضاوت بورن کوئيپرز از هلند آغاز شد. در حالي که تنها 5 دقيقه از اين ديدار سپري شده بود، داور به دليل بارش شديد باران ديدار را قطع کرد. اين بازي از ساعت 21.30 به وقت تهران و با مهيا شدن شرايط بازي از سر گرفته شد و که در پايان فرانسه توانست با نتيجه 2 بر صفر اوکراين ميزبان را شکست دهد.

در دقيقه 15 ژرمي منز روي پاس فرانک ريبري دروازه اوکراين را باز کرد که اين گل به درستي به دليل آفسايد مردود اعلام شد.

در دقيقه 19 و روي اشتباه مدافعان در دادن پاس رو به عقب توپ به ريبري رسيد. ريبري توپ را روي دروازه سانتر کرد ولي کريم بنزما نتوانست از اين توپ استفاده کند. در ادامه توپ به منز رسيد که شوت او را دروازه‌بان اوکراين مهار کرد.

در دقيقه 33 توپي در پشت مدافعان فرانسه براي آندري شوچنکو فرستاده شد و او با يک کنترل خوب توپ را با شوتي محکم به سمت دروازه فرانسه شليک کرد که هوگو لوريس، دروازه‌بان فرانسه به خوبي آن را دفع کرد.



در دقيقه 38 روي ارسال سمير نصري روي دروازه اوکراين، فيليپ مکسز با ضربه سري فوق‌العاده دروازه اوکراين را تهديد کرد که پياتوف، دروازه‌بان اوکراين آن را مهار کرد.

در دقيقه 40 منز از فرانسه با کارت زرد داور روبه‌رو شد. در پايان نيمه نخست 2 تيم به تساوي بدون گل رسيدند.

در دقيقه 49 شوچنکو با شوتي محکم قصد باز کردن دروازه فرانسه را داشت که توپ با اختلاف کمي به بيرون رفت. در دقيقه 53 ژرمي منز مزد بازي خوب خود را با گلي که وارد دروازه اوکراين کرد، گرفت. 3 دقيقه بعد بنزما توپي را براي کاباي آماده کرد تا او گل دوم فرانسه را نيز وارد دروازه حريف کند.

در دقيقه 60 نازارنکو از ترکيب اوکراين بيرون رفت و ميلفسکي وارد زمين شد.

در دقيقه 64 روي پاس کاري فوق‌العاده بازيکنان فرانسه، کاباي توپ را به تير دروازه کوبيد تا نتواند در اين بازي خودش را 2 گله کند.

دقيقه 68 ام ويلا به جاي کاباي براي فرانسه وارد زمين شد و عليف نيز جاي يارمولنکو را در ترکيب اوکراين گرفت.

دقيقه 72 خطايي در پشت محوطه جريمه اوکراين روي بازيکنان فرانسه صورت گرفت که ريبري آن را به بيرون زد.

ماروين مارتين در دقيقه 73 به جاي ژرمي منز وارد زمين شد و در ترکيب فرانسه قرار گرفت.

در دقيقه 76 ژيرو به جاي بنزما براي فرانسه وارد زمين شد.

دبوشي از فرانسه در دقيقه 79 کارت زرد گرفت. دقيقه 81 فيليپ مکسز از فرانسه کارت زرد دريافت کرد.

دقيقه 87 تيموشچوک از اوکراين با کارت زرد داور جريمه شد.

فرانسه با اين برد 4 امتيازي شد و در صدر جدول گروه ايستاد و اوکراين هم 3 امتيازي ماند.

ترکيب فرانسه:

لوريس، دبوچي، رامي، مکسز، کليشي، کابايه (68 ام ويلا)، ريبري، نصري، منز (73 مارتين)، آلو ديارا، بنزما (76 ژيرو)

ترکيب اوکراين:

پاياتوف، سلين،‌ خاچريدي، ميخاليک، تيموشوک، گوسف،‌ يارمولنکو (68 عليف)، نازارنکو (60 ميلفسکي)،‌ کونوپليانکا، شوچنکو، ورونين (45 دويش)

تصاویر این بازی....

 

 

 



ادامه مطلب ...
سه شنبه 23 خرداد 1391برچسب:, :: 9:44 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

تيم‌هاي ملي فرانسه و انگليس در نخستين ديدار گروه چهارم يورو 2012 با تساوي يک بر يک رسيدند.


نخستين ديدار گروه D يورو 2012 بين تيم‌هاي انگليس و فرانسه از ساعت 20.30 به وقت تهران در دنبس آره‌نا اوکراين و به قضاوت نيکولا ريزولي از ايتاليا برگزار شد که 2 تيم در پايان

در ابتداي نيمه دوم برتري با تيم انگليس بود ولي در ادامه فرانسوي‌ها نيز حمله‌هاي خطرناکي را روي دروازه حريف انجام دادند.

در دقيقه 64 ضربه کريم بنزما، مهاجم فرانسه توسط دروازه‌بان انگليس جمع شد.

در دقيقه 78 جرمين دفو به جاي اوکسليد چمبرلين به ميدان آمد تا انگليس نشان دهد براي پيروزي به ميدان آمده است. تعويض ديگري در همين دقيقه انجام شد و جوردن هندرسن به جاي اسکات پارکر به زمين آمد تا انگليس در خط مياني نيز بازيکن تازه نفسي به ترکيب اضافه کرده باشد.

در دقيقه 82 کابايه با يک ضربه چکشي دروازه انگليس را تهديد کرد که ضربه او به دفاع انگليس برخورد کرد و به کرنز رفت.

در دقيقه 85 حاتم بن عرفا به جاي کابايه براي فرانسه به ميدان آمد تا فرانسه نيز قدرت خط حمله خود را افزايش داده باشد. ماروين مارتين نيز جاي فلورنت مالودا را در ترکيب خروس‌ها گرفت.

در دقيقه 89 سانتر زميني جيمز ميلنر با دفاع ياران فرانسه به کرنر رفت.

در ثانيه‌هاي پاياني ديدار ضربه سنگين کريم بنزما باز هم توسط جو هارت مهار شد.

در اين ديدار الکس اوکسليد چمبرلين و اشلي يانگ از انگليس کارت زرد گرفتند.

بازيکنان انگليس:

جو هارت، گلن جانسن،اشلي کول، جان تري، جولئون لسکات، استيون جرارد (کاپيتان)، اشلي يانگ، جيمز ميلنر، اسکات پارکر (78 جوردن هندرسن)، الکس اوکسلايد چمبرلين ( 78 جرمين دفو)، دني ولبک (91 تئو والکات)

سرمربي: روي هاجسون

بازيکنان فرانسه:

هوگو لوريس، دبوشي، اورا، رامي، مکسز، ريبري، نصري، ديارا، کابايه (85 مارتين)، مالودا (85 بن عرفا)، بنزما

سرمربي: لورن بلان

در پايان نيز اين ديدار با نتيجه تساوي يک بر يک به پايان رسيد. 

دانلود بازی

تيم ملي ايرلند در اولين بازي خود در يورو 2012 مغلوب کرواسي شد.

 

 


ديدار دوم گروه سوم رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا از ساعت 23:15 در هواي باراني ورزشگاه پوزنان لهستان به فضاوت کوئيپرس هلندي برگزار شد و کرواسي موفق شد با برتري 3 بر يک برابر ايرلند 3 امتيازي شود و بالاتر از اسپانيا و ايتاليا در اين گروه قرار بگيرد.

ادامه مطلب...



ادامه مطلب ...
دو شنبه 22 خرداد 1391برچسب:, :: 11:19 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

 

تيم ملي فوتبال اسپانيا در اولين ديدار خود در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا مقابل حريف ديرينه خود ايتاليا متوقف شد.


اسپانيا مدافع عنوان قهرماني اروپا از ساعت 20:30 در ورزشگاه گدانسک لهستان و با قضاوت ويکتور کاساي از مجارستان به مصاف ايتاليا رفت و با نتيجه تساوي يک بر يک متوقف شد.

گل‌هاي اين بازي را دي ناتاله در دقيقه 61 براي ايتاليا و فابرگاس در دقيقه 64 براي اسپانيا به ثمر رساندند.

نيمه اول اين بازي تقريبا متعادل پيش رفت و بازيکنان دو تيم نتوانستند توپي را درون دروازه حريف جاي دهند.

در نيمه دوم گرچه ايتاليا در دقايق اوليه کنترل بازي را در دست گرفته بود، اما اين اسپانيا بود که پس از آن حملاتي را روي دروازه بوفون طرح‌ريزي کرد.

سرخيو راموس در دقيقه 54 توپ را در نيمه خودي لو داد تا ماريو بالوتلي در محوطه جريمه اسپانيا صاحب يک موقعيت تک به تک شود اما تعلل مهاجم منچسترسيتي به اندازه‌اي بود که راموس توانست اشتباه خود را جبران کند.

دي ناتاله که در دقيقه 56 به جاي ماريو بالوتلي وارد زمين شده بود، توانست با يک فرار عالي در موقعيت تک به تک قرار بگيرد و در دقيقه 61 اولين گل بازي را به نام خود ثبت کند. اين گل در شرايطي به ثمر رسيد که کنترل توپ و ميدان در دست شاگردان دل بوسکه بود.

برتري ايتاليايي‌ها دوام چنداني نداشت و سسک فابرگاس در دقيقه 64 روي يک پاس عمقي دروازه بوفون را باز کرد تا بازي به تساوي کشيده شود.

فرناندو تورس که از دقيقه 74 به جاي زننده تک گل اسپانيا وارد زمين شده بود، صاحب يک موقعيت تک به تک شد، اما بوفون مانع از شوت‌زني مهاجم چلسي شد تا يک فرصت طلايي گلزني براي اسپانيا به هدر برود.

تورس باز هم در دقيقه 85 صاحب توپ شد اما نتوانست از آشفتگي خط دفاعي ايتاليا استفاده کند.

قرمز پوشان اسپانيا در نيمه دوم تيم برتر ميدان بودند و 60 درصد مالکيت توپ را در دست داشتند اما نتوانستند دروازه آبي پوشان ايتاليا را بيش از يک بار از هم باز کنند و به تساوي رضايت دادند.

کارت زرد:

ايتاليا: ماريو بالوتلي (37)، بنوچي (66)، کيه‌ليني (79)، ماجو (89)

جوردي آلبا از از اسپانيا (68)، آربلوا (68)، تورس (84)

بازيکنان اسپانيا:

ايکر کاسياس، جرارد پيکه، سرخيو راموس، آربلوا، جوردي آلبا، اينيستا، ژاوي هرناندز، فابرگاس (از دقيقه 74 تورس)، ژابي آلونسو، بوسکتس و سيلوا (از دقيقه 64 خسوس ناواس)

سرمربي: دل بوسکه

بازيکنان ايتاليا:

بوفون، ماجيو، کيه‌ليني، بنوچي، تياگو موتا (از دقيقه 89 نوچرينو)، مارکيسيو، گياچريني، ده‌روسي، پيرلو، بالوتلي ( از دقيقه 56 دي ناتاله)، کاسانو (از دقيقه 65 جوانيکو)

سرمربي: پراندلي

لینک دانلود بازی

یک شنبه 21 خرداد 1391برچسب:, :: 13:39 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

 تيم ملي آلمان سريال پيروزي هاي متوالي مقابل پرتغال را با کسب پيروزي در يورو 2012 حفظ کرد.

 


در اين مسابقه که به قضاوت لانوي، داور مطرح فرانسوي انجام گرفت، هر دو تيم با برنامه‌ هاي تاکتيکي کامل ، در نيمه اول بيشتر در حفظ خود بودند. آلمان که با کسب سه قهرماني در سال‌‌هاي 1972 ، 1980 و 1996 پرافتخارترين تيم اروپايي در عرصه اين پيکارها محسوب مي شوند، براي رسيدن به افتخار چهارم از ما‌ه‌ها قبل براي اين پيکارها و البته بازي با پرتغال برنامه ريزي کرده بودند اما در اين ديدار بخصوص در نيمه اول چهره مطلوب هميشگي را نداشتند.



شاگردان يواخيم لو حتي با وجودي که در اکثر دقايق بازي صاحب توپ بودند، در نيمه اول چندان موقعيت گل کسب نکردند. حتي در پايان يکبار شوت محکم په په به تير دروازه آنان اصابت کرد که روي خط دروازه فرود آمد.



در نيمه دوم هر دو تيم بازي بهتر را به معرض نمايش گذاشتند و گومس در دقيقه 73 با ضربه سر دروازه پرتغالي ها را گشود.



به اين ترتيب آلمان پس از برتري در جام جهاني 2006 و جام ملت‌هاي 2008 مقابل «برزيل اروپا» سريال پيروزي‌هاي متوالي خود را بر اين حريف حفظ کرد.







بازيکنان تيم آلمان: نوير، هوملس، بواتنگ، باداشتوبر، لام، خديرا ، شواين اشتايگر، مولر(از دقيقه 92 بن‌در)، اوزيل (از دقيقه 84 کروس)،‌ پودولوسکي ،گومس(از دقيقه 80 کلوزه)



بازيکنان پرتغال: پاتريسيو، آلوز، په‌په،‌ کوئنترائو، پريرا، موتينيو،‌ولوسو، ميرالش(از دقيقه 80 وارلا)، ناني، رونالدو، پوستيگا(از دقيقه70 اوليويرا)

لینک دانلود بازی

یک شنبه 21 خرداد 1391برچسب:, :: 13:20 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

   

 

 

 

تيم ملي فوتبال دانمارک با کسب پيروزي مقابل هلند دررقابت‌هاي يورو 2012 انتقام شکست در جام جهاني را گرفت .


دو سال پس از شکست 2 بر صفر در رقابت هاي آفريقاي‌جنوبي 2010،‌ وايکينگ‌ها توانستند با کسب برد،‌ تلافي کرده و شگفتي مهمي خلق کنند. به اين ترتيب ديدار اول از گروه دوم جام‌ ملت‌هاي اروپا ميان اين دو حريف در ورزشگاه 34 هزار نفر متاليست شهر خارکف اوکراين به قضاوت دامير اسکومينا،‌ داور اهل اسلووني برگزار شد که با برتري يک بر صفر تيم شمال قاره مقابل نارنجي‌پوشان در نيمه اول به پايان رسيد.

چنين موفقيتي براي مردان «مورتن اولسن»‌در حالي شکل گرفت که هلندي‌ها از دقيقه يک بازي، حملات بيشماري را تدارک ديدند. اما دانمارکي‌ها با تمرکز در دفاع،‌ سعي کردند در ضد حملات خطرناک عمل کرده و به اين هدف با گلي که زدند‌‌، رسيدند.

در دقايق اوليه نيمه اول، بعد از آنکه موقعيت‌هاي توسط فان پرسي و آفلاي خلق شد، «قهرمان اروپا در سال 1992» در دقيقه 24 و در اولين حمله جدي خود توسط کرون دلي، بازيکن 29ساله خود به گل رسيد. وي در درون محوطه جريمه سه مدافع حريف را از پيش برداشت و حتي توپ را از ميان پاهاي استکلن‌بورگ دروازه‌بان هلند وارد دروازه کرد. پس از اين گل شاگردان فان مارويک براي جبران گل بر تلاش خود افرودند که در دقيقه 35 آرين روبن، ستاره عضو بايرن مونيخ توپي را به تير دروازه دانمارک زد و سه دقيقه بعد نيز آفلاي شوت محکمي را روانه دروازه آندرسن کرد که با اندکي فاصله به خارج رفت. قهرمان سال 1988 اروپا به اين ترتيب در نيمه اول با شکست به رختکن رفت.

در نيمه دوم هلندي‌ها همچون نيمه اول بازي را هجومي آغاز کردند. در اوائل نيمه دوم نيز چندين موقعيت گل توسط آفلاي، فان پرسي و فان بومل خلق شد اما هيچيک به گل تبديل نشدند. مربي اين تيم به منظور قدرت بخشيدن به توان هجومي تيمش حتي رافائل فان درفارت، کلاس يان هونتلار و ديرک کوييت را به زمين فرستاد تا بلکه با ترکيبي بطور کامل هجومي بتواند مانع شکست شود. اما اين خواسته با ارائه بازي منطقي که دانمارک انجام داد و بي دقتي و شتابزدگي بازيکنان «نارنجي‌ها» تحقق نيافت.



اسامي بازيکنان هلند: استکلن‌بورگ، فان درويل(85 ديرک کوييت)، هايتينگا، ولار، ويلمس، فان بومل، ديونگ(71 رافائل فان در فارت)، روبن، اسنايدر، آفلاي(71 هونتلئار) ، فان پرسي

مربي: فان مارويک

اسامي بازيکنان دانمارک: آندرسن، کاجر، اگر، پولسن، ياکوبس، کويست، اريکسن(74 شونه)، زيملينگ، کرون‌دلي،‌ روم دال(84 نيکلسن) و بنتنر

سرمربي: اولسن                                                                                                                                  

 

برای دانلود بازی به ادامه مطلب بروید...                                                                                         



ادامه مطلب ...
شنبه 20 خرداد 1391برچسب:, :: 8:1 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

روسيه و جمهوري چک در دومين ديدار گروه A رقابت‌هاي يورو 2012 در ورزشگاه ورکلاو به مصاف يکديگر رفتند که اين ديدار در پايان 90 دقيقه با پيروزي 4 بر يک روسيه به پايان رسيد.

 

جمهوري چک بازي را بهتر آغاز کرد و به توپ و ميدان مسلط بود اما نتوانست موقعيت جدي روي دروازه روسيه خلق کند. در دقيقه 15، بازيکنان روسيه خلاف جريان مسابقه صاحب يک موقعيت عالي شدند. کنستانتين زيريانوف با يک سانتر خوب توپ را روي دروازه پتر چک فرستاد، الکساندر کرژاکوف توپ را با ضربه سر به تير دروازه کوبيد و در ادامه زاگوئف بود که با يک شوت محکم دروازه چک را باز کرد تا روس ها از حريف خود پيش بيفتند.





در ادامه بازيکنان جمهوري چک سعي داشتند که گل خورده را جبران کنند اما با وجود اينکه مالکيت توپ را در اختيار داشتند، همچنان از خلق موقعيت جدي عاجز بودند و در مقابل بازيکنان روسيه هرگاه صاحب توپ مي شدند مي توانستند خود را به راحتي درون محوطه جريمه حريف برسانند و دروازه چک را تهديد کنند.



در دقيقه 24، آندري آرشاوين با يک پاس عمقي باعث از هم گسيختگي خط دفاعي جمهوري چک شد و شيروکوف را در موقعيت تک به تک با پتر چک قرار داد. شيروکوف نيز قدر اين موقعيت را دانست و با يک ضربه چيپ گل دوم تيمش را به ثمر رساند تا اختلاف دو برابر شود. در ادامه تلاش بازيکنان چک همچنان بي فايده بود و بازي با پيروزي 2 بر صفر روسيه در نيمه نخست به پايان رسيد.



با شروع نيمه دوم، بازيکنان جمهوري چک فشار بيشتري روي دروازه روسيه وارد کردند و در دقيقه 52، پيلار در عمق خط دفاعي روسيه صاحب توپ شد. اين بازيکن پس از دريبل کردن دروازه بان روسيه موفق شد دروازه اين تيم را باز کرده تا اختلاف به حداقل برسد.

 



در دقيقه 64، آشاوين با گل پاس عمقي، کرژاکوف را در موقعيت مناسب قرار داد اما اين بازيکن نتوانست ضربه مناسبي به توپ بزند. در دقيقه 71، بازيکنان جمهوري چک بودند که صاحب موقعيت خوبي شدند ولي ضربه محکم سلاسي با فاصله کمي راهي اوت شد.



در دقيقه 79، زاگوئف زننده گل اول روسيه يک بار ديگر در عمق خط دفاعي جمهوري چک صاحب موقعيت شد و دروازه اين تيم را براي بار سوم باز کرد. تنها سه دقيقه بعد، پاوليوچنکو که به جاي کرژاکوف وارد ميدان شده بود چند مدافع چک را فريب داد و با شوت محکم گل چهارم روسيه را به ثمر رساند تا تير خلاص شليک شود و روسيه با پيروزي 4 بر يک در اين مسابقه، بر صدر جدول گروه A تکيه کند.



چک هرچند در آخرين دقايق يک گل به ثمر رساند، اما پرچم کمک داور گل را مردود اعلام کرد.



پيش از اين ديدار نيز، دو تيم لهستان و يونان به تساوي يک بر يک دست يافته بودند. به اين ترتيب، روسيه با سه امتياز در صدر جدول قرار گرفت، لهستان و يونان هر دو يک امتيازي هستند و جمهوري چک بدون امتياز در رده چهارم حضور دارد. بازي هاي بعدي اين گروه روز سه شنبه برگزار خواهد شد. 



ادامه مطلب ...
شنبه 20 خرداد 1391برچسب:, :: 7:35 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

دیدار افتتاحیه جام ملت‌های اروپا یورو ۲۰۱۲ میان دو تیم فوتبال لهستان و یونان از گروه اول جام ملت‌های اروپا ساعت ۲۰:۳۰ به وقت ایران در ورزشگاه ملی شهر ورشو با قضاوت کارلوس ولاسکو کاربالو داور اسپانیایی آغاز شد.

در این دیدار لهستانی‌ها بازی را بهتر آغاز کردند و موقعیت‌های خوبی را بر روی دروزاه یونانی‌ها بوجود آوردند.

در دقیقه ۱۷ لواندوفسکی روی پاس بلاژیکوفسکی دروازه قهرمان سال ۲۰۰۴ اروپا را باز کرد تا میزبان مزد حملات خطرناک خود را بگیرد.

 



در ادامه دو تیم موقعیت‌های خوبی را روی دروازه یکدیگر تدارک دیدند اما نتیجه‌ای نداشت تا اینکه در اواخر نیمه اول در دقیقه ۴۴ پاپاستاتوپولوس بازیکن یونان دومین کارت زرد خود را از داور بازی دریافت کرد و از زمین اخراج شود تا یونانی‌ها ۱۰ نفره به ادامه بازی بپردازند.

در نیمه دوم یونانی‌ها که یک بازیکن کمتر نسبت به میزبان داشتند بهتر بازی را آغاز کردند و سالپینگیدیس که در نیمه دوم جایگزین نینیس شده بود موفق شد روی فرصت طلبی گل تساوی بازی را در دقیقه ۵۱ به ثمر برساند.

در ادامه دو تیم حملات جسته و گریخته‌ای را روی دروزاه یکدیگر ایجاد کردند تا اینکه در دقیقه ۶۹ اسژنی دروازه‌بان لهستان مرتکب خطای پنالتی شد و با کارت قرمز مستقیم داور روبرو شد تا تعداد بازیکنان حاضر در زمین به عدد ۲۰ برسد.

 



با اخراج دروازه‌بان لهستان، تیتون دروازه‌بان ذخیره این تیم به جای ریبوس وارد زمین شد و به خوبی توانست پنالتی کاراگونیس را مهار کند تا یونان از رسیدن به گل دوم باز بماند.

در ادامه تلاش دو تیم ثمری نداشت و دیدار افتتاحیه پیکارهای یورو ۲۰۱۲ در نهایت برنده نداشت. 



ادامه مطلب ...
جمعه 19 خرداد 1391برچسب:, :: 13:5 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

مسابقات جام ملت‌هاي اروپا (يورو 2012) در کشور لهستان آغاز و با انجام بازي نهايي در اوکراين به پايان خواهد رسيد

 


قرعه‌کشي مرحله گروهي يورو 2012 نيز در شهر کيف برگزار شد. براساس قرعه‌کشي انجام شده تيم ها به صورت زير در 4 گروه جاي گرفتند.
گروه A : روسيه – چک – لهستان – يونان
گروه B : آلمان – هلند – پرتغال – دانمارک
گروه C :اسپانيا – ايتاليا – کرواسي - ايرلند
گروه D : انگلستان – فرانسه – اوکراين - سوئد
براساس برنامه‌ريزي‌ها يوفا، مسابقات گروه اول و سوم در لهستان، و گروه‌هاي دوم و چهارم در اوکراين انجام خواهد شد.
بازي نهايي نيز در تاريخ 11 تير در شهر کيف ميان دو فاتح مرحله نيمه‌نهايي انجام خواهد شد.
برنامه و زمان انجام مسابقات يورو 2012:
گروه A:
جمعه 8 ژوئن (19خرداد): شهر ورشو، لهستان - يونان ، ساعت 20:30 به وقت تهران
جمعه 8 ژوئن (19خرداد): شهر بريسلاو، روسيه - چک، ، ساعت 23:15
سه‌شنبه: 12 ژوئن (23خرداد): شهر بريسلاو، يونان - جمهوري چک، ساعت 20:30
سه‌شنبه:‌12 ژوئن (23خرداد): شهر ورشو، لهستان - روسيه، ساعت 23:15
شنبه 16 ژوئن (27خرداد):‌ شهر بريسلاو، جمهوري چک- لهستان، ساعت : 23:15
شنبه 16 ژوئن (27 خرداد): شهر ورشو، يونان - روسيه، ساعت 23:15

گروه B:
شنبه 9 ژوئن (20خرداد): شهر خارکيف، هلند - دانمارک، ساعت 20:30
شنبه 9 ژوئن (20 خرداد): شهر لوويو، آلمان - پرتغال، ساعت 23:15
چهارشنبه: 13 ژوئن (24خرداد): شهر لوويو، دانمارک - پرتغال، ساعت 20:30
چهارشنبه:‌13 ژوئن (24 خرداد): شهر خارکيف، هلند - آلمان، ساعت 23:15
يکشنبه 17 ژوئن (28خرداد): شهر خارکيف، پرتغال- هلند، ساعت 23:15
يکشنبه 17 ژوئن (28خرداد): شهر لوويو، دانمارک - آلمان، ساعت 23:15
گروه C:
يکشنبه 10 ژوئن (21خرداد): شهر دانسينگ، اسپانيا- ايتاليا، ساعت 20:30
يکشنبه 10 ژوئن (21خرداد): شهر پوزن ، ايرلند - کرواسي، ساعت 23:15
پنج‌شنبه 14 ژوئن (25خرداد): شهر پوزن، ايتاليا - کرواسي، ساعت 20:30
پنج‌شنبه 14 ژوئن (25خرداد): شهر دانسينگ، اسپانيا- ايرلند، ساعت 23:15
دوشنبه 18 ژوئن (29خرداد): شهر دانسينگ، کرواسي - اسپانيا، ساعت 23:15
دوشنبه 18 ژوئن (29 خرداد): شهر پوزن، ايتاليا - ايرلند، ساعت 23:15

گروه D:
دوشنبه 11 ژوئن (22خرداد): شهر دونتسک،‌فرانسه - انگليس، ساعت 20:30
دوشنبه 11ژوئن (22خرداد): شهر کيف، اوکراين - سوئد، ساعت 23:15
جمعه 15 ژوئن ( 26خرداد): شهر کيف، سوئد - انگليس، ساعت 20:30
جمعه 15 ژوئن (26خرداد): شهر دونتسک، اوکراين - فرانسه، ساعت 23:15
سه‌شنبه 19 ژوئن(30 خرداد): شهر دونتسک، انگليس - اوکراين، ساعت 23:15
سه شنبه 19 ژوئن(30 خرداد): شهر کيف، سوئد - فرانسه، ساعت 23:15

مرحله يک چهارم نهايي جام ملت هاي اروپا 2012 :
پنج‌شنبه 21 ژوئن(1 تير):‌ شهر ورشو، برنده گروه اول با دوم گروه دو، ساعت 23:15
جمعه 22 ژوئن (2 تير) : شهر دانسينگ ،برنده گروه دو با دوم گروه اول، ساعت 23:15
شنبه 23 ژوئن (3 تير):شهر دونتسک، برنده گروه سوم با دوم گروه چهارم، ساعت 23:15
يکشنبه 24 ژوئن (4 تير):شهر کيف، برنده گروه چهار با دوم گروه سوم، ساعت 23:15

مرحله نيمه‌نهايي جام ملت هاي اروپا 2012 :
چهارشنبه 27 ژوئن(7 تير): شهر دونتسک: برنده بازي شهر ورشو (مرحله يک‌چهارم نهايي) با برنده شهر دونتسک(يک‌چهارم نهايي)، ساعت 23:15
پنج‌شنبه 28 ژوئن(8 تير): شهر ورشو، برنده بازي شهر دانسينگ(يک چهارم نهايي) با برنده بازي شهر کيف(يک چهارم نهايي)،‌ ساعت 23:15

مرحله نهايي جام ملت هاي اروپا 2012 :
يکشنبه اول جولاي (11 تير) شهر کيف، برندگان بازي مرحله نيمه نهايي، ساعت 23:15


 



ادامه مطلب ...

بنا بوشته مورخين ولادت على عليه السلام در روز جمعه 13 رجب در سال سى‏ام عام الفيل بطرز عجيب و بي سابقه ‏اى در درون كعبه يعنى خانه خدا بوقوع پيوست،محقق دانشمند حجة الاسلام نير گويد:

اى آنكه حريم كعبه كاشانه تست‏ 
بطحا صدف گوهر يكدانه تست‏ 
گر مولد تو بكعبه آمد چه عجب‏ 
اى نجل خليل خانه خود خانه تست

پدر آنحضرت ابو طالب فرزند عبد المطلب بن هاشم بن عبد مناف و مادرش هم فاطمه دختر اسد بن هاشم بود بنا بر اين على عليه السلام از هر دو طرف هاشمى نسب است

 

 

شيخ صدوق و فتال نيشابورى از يزيد بن قعنب روايت كرده‏اند كه گفت من با عباس بن عبد المطلب و گروهى از عبد العزى در كنار خانه خدا نشسته بوديم كه فاطمه بنت اسد مادر امير المؤمنين در حاليكه نه ماه باو آبستن بود و درد مخاض داشت آمد و گفت خدايا من بتو و بدانچه از رسولان و كتابها از جانب تو آمده‏اند ايمان دارم و سخن جدم ابراهيم خليل را تصديق ميكنم و اوست كه اين بيت عتيق را بنا نهاده است بحق آنكه اين خانه را ساخته و بحق مولودى كه در شكم من است ولادت او را بر من آسان گردان ، يزيد بن قعنب گويد ما بچشم خودديديم كه خانه كعبه از پشت(مستجار) شكافت و فاطمه بدرون خانه رفت و از چشم ما پنهان گرديد و ديوار بهم بر آمد چون خواستيم قفل درب خانه را باز كنيم گشوده نشد لذا دانستيم كه اين كار از امر خداى عز و جل است و فاطمه پس از چهار روز بيرون آمد و در حاليكه امير المؤمنين عليه السلام را در روى دست داشت گفت من بر همه زنهاى گذشته برترى دارم زيرا آسيه خدا را به پنهانى پرستيد در آنجا كه پرستش خدا جز از روى ناچارى خوب نبود و مريم دختر عمران نخل خشك را بدست خود جنبانيد تا از خرماى تازه چيد و خورد(و هنگاميكه در بيت المقدس او را درد مخاض گرفت ندا رسيد كه از اينجا بيرون شو اينجا عبادتگاه است و زايشگاه نيست) و من داخل خانه خدا شدم و از ميوه‏هاى بهشتى و بار و برگ آنها خوردم و چون خواستم بيرون آيم هاتفى ندا كرد اى فاطمه نام او را على بگذار كه او على است و خداوند على الاعلى فرمايد من نام او را از نام خود گرفتم و بادب خود تأديبش كردم و او را بغامض علم خود آگاه گردانيدم و اوست كه بتها را از خانه من ميشكند و اوست كه در بام خانه‏ام اذان گويد و مرا تقديس و تمجيد نمايد خوشا بر كسيكه او را دوست دارد و فرمانش برد و واى بر كسى كه او را دشمن دارد و نافرمانيش كند.

علماى بزرگ اهل سنت نيز در كتب خود بهمين مطلب اشاره كرده‏اند و محمد بن يوسف گنجى شافعى با تغيير چند لفظ و كلمه در كفاية الطالب چنين مينويسد كه در پاسخ تقاضاى ابوطالب ندائى برخاست و اين دو بيت را گفت.

يا اهل بيت المصطفى النبى‏ 
خصصتم بالولد الزكى‏ 
ان اسمه من شامخ العلى‏ 
على اشتق من العلى

و در بعضى روايات آمده است كه فاطمه بنت اسد پس از وضع حمل(پيش از اينكه بوسيله نداى غيبى نام او على گذاشته شود) نام كودك را حيدر نهاد و هنگاميكه او را قنداق كرده بدست شوهر خود ميداد گفت خذه فانه حيدرة و بهمين جهت آنحضرت در غزوه خيبر بمرحب پهلوان معروف يهود فرمود: 
انا الذى سمتنى امى حيدرة 
ضرغام اجام و ليث قسورة

در سال نهم پس از هجرت پيامبر،گروهى به نمايندگى از نصاراى نجران يمن به مدينه آمدند تا راجع به اسلام از پيامبر (ص) سؤالهايى بكنند و با او درباره دين به احتجاج پردازند .و ميان آنان با پيامبر بحث و گفتگويى شد كه پيامبر در اين گفتگو موضع مثبت اسلام را نسبت به حضرت مسيح و تعليمات او بيان كرد.و ليكن آنان در موضع منفى خود نسبت به تعليمات اسلامى پافشارى كردند.آن گاه وحى نازل شد و پيامبر را مأمور به مباهله با آنان ساخت .مباهله نفرين كردن دو گروه متخاصم است تا بدان وسيله خداوند بر آن كه باطل است عذابش را نازل كند:�هر كس پس از روشن شدن جريان با تو مجادله كند.بگو بياييد فرزندان و زنان و نزديكان خود را گرد آوريم،لابه و زارى كنيم و لعنت خدا را نثار دروغگويان گردانيم� (1) .

پيامبر (ص) به دليل مأموريتى كه داشت دچار زحمت شد و آن گروه مسيحى را به مباهله دعوت كرد.نيشابورى در تفسير:غرائب القرآن و عجائب الفرقان خود،مطلب زير را نقل كرده است:�پيامبر به آنان فرمود:خداوند مرا مأمور كرده است كه اگر پذيراى برهان نشديد با شما مباهله كنم،گفتند اى ابو القاسم!ما باز مى‏گرديم و درباره كار خود با هم مشورت مى‏كنيم،آن گاه به نزد تو مى‏آييم.و چون بازگشتند به شخص دوم هيأت نمايندگى كه مردى كاردان و با تدبير بود گفتند:اى عبد المسيح!نظر تو چيست؟اوگفت:به خدا قسم اى جمعيت نصارا شما دانستيد كه محمد پيامبرى است فرستاده از جانب خدا.و براستى سخن قاطع را درباره صاحبتان مسيح براى شما بيان كرد.و به خدا سوگند،هرگز قومى با پيامبرى مباهله نكرد مگر آن كه بزرگ و كوچك آنان از ميان رفتند.و شما اگر اين كار را بكنيد بيچاره مى‏شويد!اگر خوش نداريد،در موضع خود بايستيد و بر دين خود پافشارى ورزيد و اين مرد را به حال خود واگذاريد و به شهرهاى خود باز گرديد.

هيأت نمايندگى مسيحيان به حضور پيامبر (ص) آمد،ديدند او براى مباهله بيرون آمده است در حالى كه عبايى از موى سياه بر دوش داشت؛حسين (ع) در آغوش آن حضرت بود و دست حسن (ع) را در دست داشت و فاطمه (ع) در پى او حركت مى‏كرد،على (ع) نيز پشت سر فاطمه حركت مى‏كرد،و پيامبر (ص) به آنها مى‏گفت هر وقت من دعا كردم شما آمين بگوييد.اسقف نجران رو به همراهان كرد و گفت:اى گروه نصارا!من چهره‏هايى را مى‏بينم كه اگر دست به دعا بردارند و از خداوند بخواهند كه كوه را از جا بكند،فورا خواهد كند!پس با او مباهله مكنيد كه هلاك مى‏شويد و بر روى زمين تا روز قيامت يك مسيحى باقى نخواهد ماند.سپس،رو به پيامبر كردند و گفتند:اى ابو القاسم!تصميم ما اين است كه با تو مباهله نكنيم...�

طبرى در تفسير خود از چندين طريق نقل كرده است كه پيامبر خدا (ص) على،فاطمه،حسن و حسين را در داستان مباهله به همراه خود آورده بود

و در صحيح مسلم از سعد بن ابى وقاص روايت شده است كه چون اين آيه نازل شد:�بياييد فرزندان و...خود را گرد آوريم�پيامبر خدا (ص) على،فاطمه،حسن و حسين را طلبيد و گفت:بارلها اينان اهل بيت منند�  .خداوند پيامبرش را مأمور كرده بود تا به هيأت نمايندگى نجران بگويد:�بيائيد فرزندان،زنان و نزديكان خود را گرد آوريم...�براى اطاعت اين فرمان پيامبر حسنين را حاضر كرد كه پسران دختر او و در حقيقت فرزندان او بودند؛فاطمه را به حضور خواست كه او برجسته‏ترين زنان از اهل بيت رسول بود.و ليكن چرا به همراه آنان على را آورده بود كه نه از پسران پيامبر است و نه از زنان او؟

براى على در آيه مباركه جايى نيست،مگر اين كه داخل در فرموده خداى متعال�انفسنا�باشد .براستى كه بردن على دليل بر اين است كه پيامبر خدا او را به منزله خود به حساب مى‏آورد و اگر پيامبر خدا او را چنين به حساب مى‏آورد پس،در حقيقت او را در ميان همه مسلمانان ممتاز دانسته است.پيامبر خدا در موارد مختلفى صريحا مى‏فرمود:على از من است و من از اويم.و حبشى بن جناده روايت كرده است كه او خود از پيامبر خدا شنيد كه مى‏فرمود:�على از من است و من از او و كسى از جانب من كارى را انجام نمى‏دهد بجز على.�

 

 

اميرالمؤمنين على عليه السلام در يك نگاه

كنيه على (ع)

آن حضرت را به دو كنيه ابو الحسن و ابو الحسين ناميده‏اند.امام حسن (ع) در حيات پيامبر پدرش را با كنيه ابو الحسين و امام حسين (ع) او را با كنيه ابو الحسن مى‏خوانده‏اند.پيامبر نيز وى را با هر دوى كنيه‏ها خطاب مى‏كرده است.چون پيامبر وفات يافت على (ع) را به اين دو كنيه صدا مى‏كردند.يكى ديگر از كنيه‏هاى على (ع) ،ابو تراب است كه آن را پيامبر برگزيده و بر وى اطلاق كرده بود.

در استيعاب نقل شده است:�به سهل بن سعد گفته شد:حاكم مدينه مى‏خواهد تو را وادارد تا بر فراز منبر،على را دشنام گويى.سهل پرسيد:چه بگويم؟گفت:بايد على را با كنيه ابو تراب خطاب كنى.سهل پاسخ داد:به خدا سوگند جز پيامبر كسى على را بدين كنيت،نامگذارى نكرده است. پرسيد:چگونه‏اى ابو العباس؟جواب داد:على (ع) نزد فاطمه رفت و آن‏گاه بيرون آمد و در حياط مسجد دراز كشيد و به خواب رفت.پس از او،پيغمبر (ص) پيش فاطمه آمد و از او پرسيد:پسر عمويت كجاست؟فاطمه گفت:اينك او در مسجد آرميده است.پيامبر به صحن مسجد آمد و على را ديد كه ردايش بر پشت مباركش افتاده و پشتش خاك آلود شده است.پيامبر با دست‏شروع به پاك كردن خاك از پشت على كرد و فرمود:بنشين اى ابو تراب!به خدا سوگند جز پيامبر كسى او را بدين نام،نخوانده است.و قسم به خدا در نظر من هيچ اسمى از اين نام دوست داشتنى‏تر نيست.�

نسايى در خصايص از عمار بن ياسر نقل كرده است كه گفت:�من و على بن ابيطالب (ع) در غزوه عشيره از قبيله ينبع با يكديگر بوديم.تا آنجا كه عمار گفت:سپس خواب هر دوى ما را فرا گرفت، من و على به راه افتاديم تا آنكه در زير سايه نخلها و روى زمين خاكى و بى گياه آرميديم.سوگند به خدا كه جز پيامبر كسى ما را از خواب بيدار نكرد.او با پايش ما را تكان مى‏داد و ما به خاطر آنكه روى زمينى خاكى دراز كشيده بوديم،به خاك آلوده شديم.در آن روز بود كه پيغمبر (ص) به على (ع) فرمود.تو را چه مى‏شود اى ابو تراب؟چرا كه پيامبر آثار خاك را بر على (ع) مشاهده كرده بود.�

البته ممكن است كه اين واقعه چند بار اتفاق افتاده باشد.در روايتى ديگر آمده است:چون پيامبر على را در سجده ديد در حالى كه خاك بر چهره‏اش نشسته و يا آنكه گونه‏اش خاك آلود بوده به او فرمود:�ابو تراب!چنين كن‏�.

همچنين گفته شده است پيامبر با چنين كنيه‏اى،على (ع) را خطاب كرد.چرا كه گفت:اى على! نخستين كسى كه خاك را از سرش مى‏تكاند تويى.

على (ع) ،اين كنيه را از ديگر كنيه‏ها بيشتر خوش مى‏داشت.زيرا پيامبر وى را با همين كنيه خطاب مى‏كرد.دشمنان آن حضرت مانند بنى اميه و ديگران،بر آن حضرت به جز اين كنيه نام ديگرى اطلاق نمى‏كردند.آنان مى‏خواستند با گفتن ابو تراب،آن حضرت را تحقير و سرزنش كنند و حال آنكه افتخار على (ع) به همين كنيه بود.دشمنان على،به سخنگويان دستور داده بودند تا با ذكر كنيه ابو تراب بر فراز منابر،آن حضرت را مورد سرزنش قرار دهند و اين كنيه را براى او عيب و نقصى قلمداد نمايند.چنان كه حسن بصرى گفته است،گويا كه ايشان با استفاده از اين عمل،لباسى پر زيب و آرايه بر تن آن حضرت مى‏پوشاندند.چنان كه جز نام ترابى و ترابيه بر پيروان امير المؤمنين (ع) اطلاق نمى‏كردند.بدان گونه كه اين نام،تنها بر شيعيان على (ع) اختصاص يافت.

كميت مى‏گويد:

گفتند رغبت و دين او ترابى است من نيز به همين وسيله در بين آنان ادعا كنم و به اين لقب مفتخر مى‏شوم.

هنگامى كه كثير غرة گفت:جلوه آل ابو سفيان در دين روز طف و جلوه بنى مروان در كرم و بزرگوارى روز عقر بود،يزيد بن عبد الملك به او گفت:نفرين خدا بر تو باد!آيا ترابى و عصبيت؟!در اين باره مؤلف در قصيده‏اى سروده است:

به نام دو فرزندت،مكنى شدى و نسل رسول خدا در اين دو فرزند به جاى ماند پيامبر تو را بو تراب خواند دشمنان آن را بر تو عيب مى‏شمردند و حال آنكه براى تو اين كنيه افتخارى بود

 

 

لقب على (ع)

ابن صباغ در كتاب فصول المهمه مى‏نويسد:لقب على (ع) ،مرتضى،حيدر،امير المؤمنين و انزع (و يا اصلع) (كسى كه اندكى از موى جلوى سرش ريخته باشد.) و بطين (كسى كه شكمش بزرگ است.) و وصى بود.آن حضرت به لقب اخير خود در نزد دوستان و دشمنانش شهره بود.در روز جنگ جمل جوانى از قبيله بنى ضبه از سپاه عايشه بيرون آمد و گفت:

ما قبيله بنى ضبه دشمنان على هستيم كه قبلا معروف به وصى بود على كه در عهد پيامبر شهسوار جنگها بود من نيز نسبت‏به تشخيص برترى على نابينا و كور نيستم اما من به خونخواهى عثمان پرهيزگار آمده‏ام زيرا ولى،خون ولى را طلب مى‏كند

و مردى از قبيله ازد در روز جمل چنين سرود:

اين على است و وصيى است كه پيامبر در روز نجوة با او پيمان برادرى بست و فرمود او پس از من راهبر است و اين گفته را افراد آگاه در خاطر سپرده‏اند و اشقيا آن را فراموش كرده‏اند

زحر بن قيس جعفى در روز جمل گفت:

آيا بايد با شما جنگ كرد تا اقرار كنيد كه على در بين تمام قريش پس از پيامبر برترين كس است؟!

او كسى است كه خداوند وى را زينت داده و او را ولى ناميده است و دوست،پشتيبان و نگهدار دوست است،همچنان كه گمراه پيرو فرمان گمراهى ديگر است

زحر بن قيس نيز بار ديگر چنين سروده است:

پس درود فرستاد خداوند بر احمد (محمد (ص) )

فرستاده خداوند و تمام كننده نعمتها فرستاده پيام‏آورى و پس از او خليفه ما كسى كه ايستاده و كمك شده است منظور من على وصى پيامبر است كه سركشان قبايل با او در جنگ و ستيزند

اين زحر در جنگ جمل و صفين با على (ع) همراه بود.همچنان كه شبعث‏بن ربعى و شمر بن ذى الجوشن ضبابى در جنگ صفين در ركاب آن حضرت بودند.اما بعدا با حسين (ع) در كربلا به جنگ برخاستند و فرجام شومى را براى خود برجاى گذاشتند.

كميت مى‏گويد:

كثير نيز مى‏گويد:وصى و پسر عموى محمد مصطفى و آزاد كننده گردنها و ادا كننده دين‏ها

همچنين آن حضرت به نام پادشاه مؤمنين و پادشاه دين(يعسوب المؤمنين و يعسوب الدين)نيز ملقب بوده است.

روايت كرده‏اند كه پيامبر به على (ع) فرمود:تو پادشاه دينى و مال پادشاه ظلمت و تاريكى است.

در روايت ديگرى آمده است:اين (على) پادشاه مؤمنان و پيشواى كسانى است كه در روز قيامت‏با چهره‏هايى نورانى در حجله‏ها نشسته‏اند.

ابن حنبل در مسند و قاضى ابو نعيم در حلية الاوليا اين دو روايت را نقل كرده‏اند.در تاج العروس معناى لغوى يعسوب ذكر شده و آمده است (ملكه كندوى زنبور عسل).على (ع) فرمود:من پادشاه مؤمنانم و مال پادشاه كافران است.يعنى مؤمنان به من پناه آورند و كافران از مال و ثروت پناه مى‏جويند.چنان كه زنبور به ملكه خود پناه مى‏برد و آن ملكه بر همه زنبوران مقام تقدم و سيادت دارد.

دربان على (ع)

در كتاب فصول المهمة ذكر شده كه دربان آن حضرت،سلمان فارسى (رض) بوده است.

شاعر على (ع)

همچنين در فصول المهمه گفته شده كه شاعر آن حضرت،حسان بن ثابت‏بوده است.در اينجا اضافه مى‏كنم كه شاعر آن حضرت در جنگ صفين،نجاشى و اعور شنى و كسان ديگرى غير از اين دو تن بوده‏اند.

نقش انگشتر على (ع)

سبط بن جوزى در كتاب تذكرة الخواص نوشته است:نقش انگشترى آن حضرت عبارت‏�خداوند فرمانروا،على بنده اوست‏� (الله الملك على عبده) بوده است.همچنين وى مى‏نويسد:آن حضرت انگشترى را در انگشتان دست راست‏خود مى‏كرده است و حسن و حسين (ع) نيز چنين مى‏كرده‏اند.

ابو الحسن على بن زيد بيهقى معروف به فريد خراسان در كتاب خود موسوم به صوان الحكمه كه به نام تاريخ حكماى اسلام مشهور است در ذيل شرح زندگانى يحيى نحوى ديلمى ملقب به بطريق،چنين مى‏گويد:� يحيى فيلسوف و ترساكيش بود و عامل امير المؤمنين (ع) در نظر داشت تا وى را از فارس بيرون براند.يحيى نيز ماجراى خود را براى على (ع) نگاشت و از آن حضرت درخواست امان كرد.محمد بن حنفيه،به فرمان على (ع) امان نامه‏اى براى يحيى نوشت كه من آن امان نامه را در دست‏حكيم ابو الفتوح مستوفى نصرانى طوسى مشاهده كردم.توقيع على (ع) با خط خود آن حضرت و با عبارت �الله الملك و على عبده‏� (خداوند فرمانروا و على بنده اوست.) در پاى اين مكتوب موجود بود.سبط بن جوزى اين عبارت را به عنوان نقش انگشترى آن حضرت دانسته ولى مطابق با نقل بيهقى اين توقيع به دست‏حضرت نوشته شده است و بعيد نيست كه گفته بيهقى متين‏تر باشد.�

همچنين احتمال دارد كه آن حضرت نامه‏ها را چنين امضا مى‏كرده و سپس همان عبارت را بر نگين انگشترى نقش زده است.ابن صباغ در كتاب فصول المهمه فى معرفة الائمه گويد:�اسندت ظهرى الى الله‏� (پشت من به خداوند متكى است) نقش نگين آن حضرت بوده است.عده‏اى ديگر نقش نگين آن حضرت را�حسبى الله‏�ذكر كرده‏اند.كفعمى نيز در مصباح گويد:نقش نگين انگشترى آن حضرت‏�الملك لله الواحد القهار�بوده است.البته بعيد نيست كه آن حضرت داراى چند انگشترى با نقوش متعدد بوده است.

این متن از وبلاگ فردی از برادران اهل تسنن گرداوری شده است.



ادامه مطلب ...
جمعه 12 خرداد 1391برچسب:, :: 20:49 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

.لطفا تا پایان این مطلب بخوانید.

مختار بن ابي عبيدة بن مسعود بن عمرو بن عمير بن عوف بن قسي بن هنبة بن بكر بن هوازن؛(1) از قبيله ثقيف؛ كـه قبيله مشهـور و گسترده‌اي از هـوازن، از اعراب منطقه طائف اسـت، مي‌باشد.(2) كنيه‌اش ابواسحاق(3)؛‌ و لقـبش كـيـسـان بود كه فـرقـه كـيـسـانيه منسوب به او است. كيسان به معناي زيرك و تيزهوش است.(4)

طبق روايتي، اصـبـغ بـن نـبـاتـه، از يـاران امـيـرالمـؤمـنين مي‌گويد: "لقب كيس را اميرالمؤمنين به مختار دادنـد."(5)

پـدر مـخـتـار ابـوعـبـيـده ثـقـفـي است كه در اوايـل خـلافـت عـمـر از طـائف بـه مـديـنـه آمـد و در آنجـا سـاكن شد.(6) وي يكي از سـرداران بـزرگ جـنـگ بـا ارتـش ‍ كـسـري(ايـران) در زمـان عمر بود. (7) ماجراي رشـادت اين دليرمرد در واقعه يوم الجسر در جنگ با ارتش ايران در منطقه بصره معروف است.(8)

مـادر مـخـتـار دومـه است كه از زنـان بـا شخصيت بـود و او را صـاحـب عقل و راي و بلاغت و فصاحت دانسته‌اند.(9)

وي ادب و فضائل اخلاقي را از مكتب اهل بيت پيامبر(عليهم السلام) آموخت،(10) و در آغاز جواني، هـمراه با پدر و عموي خود براي شركت در جنگ با لشكر فُرس به عراق آمد و خاندان او همانند بسياري از مسلمانان صدر اسلام، در عراق و كوفه ماندند. مختار در كنار اميرالمؤمنين(عليه السلام) بود و پـس از شهادت آن حضـرت، بـراي مدتي كوتاه به بصره آمد و در آنجـا سـاكـن شد.(11)
 


علامه مجلسي(ره) مي‌فرمايد:

مـختار، فضايل اهل بيت پيامبر اكرم را بيان مي‌كرد و حتي مناقب اميرالمؤمنين و امام حسن و امام حسين(عليهم السلام) را براي مردم منتشر مي‌ساخت و معتقد بود كه خاندان پيامبر از هر كس براي امامت و حكومت پس از پيـامبـر سـزاوارتـرند و از مصـايـبي كـه بـر خـانـدان پيامبر وارد شده، ناخشنود بود.(12)

خاندان مختـار از شيعيان مخلص و علاقه‌منـدان بـه اهل بيت رسالت(عليهم السلام) بودند.




ادامه مطلب ...
چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:, :: 10:8 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی


ماه رجب ، طليعه انس

رجب، ماهي است که در آنْ بندگان و مؤمنان و ره‏پويان، خود را براي شرکت در مهماني بزرگ خداوند آماده مي‏کنند. ماهِ زدودن غبار تيرگي از روح و جان، ماهِ تمرين حضور و توجه به بيشتر به معنويات، و ماه بندگي و فرمان‏بري و در نهايتْ سرآغاز اُنس و الفتي جانانه به پروردگار هستي‏بخش است.
 

 



ادامه مطلب ...
سه شنبه 26 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 11:41 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

خليج فارس نام پيش‌رفتگی آب دريای عمان است که بين جنوب ايران و شبه‌جزيره‌ی عربستان جای دارد. اين خليج 990 کيلومتر درازا و در پهن‌ترين جای خود، نزديک 340 کيلومتر پهنا دارد که در تنگه‌ی هرمز به کم‌تر از 55 کيلومتر کاهش می‌يابد. ميانگين ژرفای آن 35 متر است و ژرفای 90 تا 100 متر در جاهايی از آن وجود دارد. يونانی‌ها اين خليج را پرسيکوس می‌ناميدند و عرب‌ها از گذشته‌های دور آن را با نام بحرالفارس می‌شناختند. امروزه خليج فارس به خاطر سرچشمه‌های نفت جهان، که در پيرامون آن يا در بستر آن جای دارند، اهميت پيدا کرده است.

 



ادامه مطلب ...
شنبه 23 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 7:34 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

۲۳ اردیبهشت ( بیستم جمادی الثانی ) ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها و روز مادر بر تمامی مادران عزیز مبارک باد.

بیستم جمادی الثانی هر سال، روزی پر از خاطره و معنویت است؛ خاطراتی شیرین از مادران مهربان،فرزندان با محبت و همسران با وفا ؛ این روز به یُمن ِ زاد روز بانوی نمونه اسلام، فاطمه زهرا ( سلام الله علیها) ، روز مادر نام گرفته است ؛ بانویی كه گل سرسبد تمام بانوان عالم است؛ تنها زنی كه پدرش معصوم ، شوهرش معصوم و خودش نیز معصوم بوده و پیامبر گرامی اسلام (ص) به او لقب " اُم ابیها " داده است،یعنی زنی كه برای پدرش همچون مادر بود.

زندگی و سیره ی حضرت زهرا( س) به قدری آموزنده و جذاب است كه هر زن آزاده ای در جهان او را چونان قدیسه ای تحسین می كند؛ زنی كه تولدش از دامن خدیجه كبری ، همسر پیامبر گرامی اسلام (ص) و در كانون نخستین خانواده اسلامی با نغمه های آسمانی و تسبیح قدسیان همراه شد و شب میلادش را عرشیان به بانگ تكبیر و تسبیح جشن گرفتند و خداوند لقب كوثر به او عطا كرد؛ زیرا وی سرچشمه ی تمام خوبی های جهان است.

و چه زیبا تولد این بانوی گرانقدر به ابتكار بنیانگذار جمهوری اسلامی– امام خمینی (ره) – روز زن و روز مادر نام گرفت؛"اگر روزی باید روز زن یا روز مادر باشد،چه روزی والاتر و افتخارآمیزتر از روز ولادت با سعادت فاطمه زهرا سلام اللهعلیهاست؛زنی كه افتخار خاندان وحی است و چون خورشیدی بر تارك اسلام عزیز می درخشد." 

 

ادامه مطلب را بخوان...



ادامه مطلب ...
جمعه 22 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 11:51 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

 دانلود نسخه پاورپیونت

مروری بر شعار ها ونام های 22سال گذشته

Download

 

 

جمعه 22 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 1:22 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

فروشگاه لوزم التحریر یزدان پرست
عرضه کننده
انواع لوازم التحریر و وسایل اداری
آدرس:خوزستان،ماهشهر،خ سعیدی کوچه مسجد شهدا
فروشگاه دوم در ادامه مطلب

 
 



ادامه مطلب ...
سه شنبه 19 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 17:32 :: نويسنده : محمدرضاشیبانی

زنده که بود فقط یک آرزو داشتم؛ این که بتوانم دستش را ببوسم. حس عجیبی نسبت به او داشتم. نمی‌دانم می‌شود این حس را منتقل کرد یا نه. تصور کن که چگونه از ته دل «آقا» را می‌خواهیم. من چنین حسی را نسبت به حاج احمد هم داشتم. شاید تعبیر قشنگی نباشد اگر بگویم او را می‌پرستیدم


 

ادامه مطلب را بزن..... 



ادامه مطلب ...

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد

درباره وبلاگ

سلام به وبلاگ من خوش اومدین من امروز 02/02/1391 که روز تولدم هست این وبلاگ رو تاسیس کردم. با آرزوی موفقیت و سر بلندی برای شما عزیزان گرامی.
آخرین مطالب
نويسندگان